28 / 04 / 2024

hakan şükür spor hastanesi

hakan şükür spor hastanesi

Tayyip Erdoğan'ın, "kamu ve özel sektör işbirliğiyle hayata geçirilecek 16 şehir hastanesinin imza töreninde, yapılacak spor hastanesi projesinin takibi için" görevlendirdiği Hakan Şükür, konuyla ilgili çalışmasını yaparak, Erdoğan'a sundu.

Spor Hastanesi görevi Hakan Şükür'e!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kamu-Özel sektör işbirliğiyle Atatürk Olimpiyat Stadyumu' nun bulunduğu bölgeye yapılacak İstanbul Şehir Hastanesi' nin içine bir de Spor Hastanesi kurulmasını istedi...

Yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 

Akzirve Satış Müdürü Hakan Sabbağ, son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya konut satışıyla ilgili yaptığı açıklamada, ocak-mart döneminde 14 bin 344 adetle tüm zamanların ilk çeyrek rekoru kırıldığını dile getirdi.

Hangi il için deprem saati tıkır tıkır işliyor?

İstanbul'da 7'nin üzerinde depremin kaçınılmaz olduğunu söyleyen Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, “Saat tıkır tıkır işliyor. Zaman kaybedilmemeli" uyarısı yaptı.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Batman ve Hakkari'ye 56 milyon liralık 64 spor tesisi yatırımı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Batman ve Hakkari şehirlerine 56 milyon liralık 64 spor tesisi inşa edilecek.

Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu!

FETÖ üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu...

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.

Kırşehir Akpınar’da 141 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Akpınar İlçesi’nde inşa edilen 141 konutun kurası 14 Eylül Cuma günü Akpınar Kapalı Spor Salonu’nda noter huzurunda çekildi..

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, inşaatı devam eden Amatör Spor Tesisleri'nin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

Kırşehir'de son 15 yılda 3 binden fazla konut yapıldı!

AK Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi dün akşam gerçekleştirildi.  Başbakan Binali Yıldırım,Aşık Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin 6'ncı olağan il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Hakan Şükür’ün ABD’deki lüks evinin kirası 6 bin 850 dolar!

Amerika’ya 19 Kasım 2015’te Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Hakan Şükür’ün, ailesiyle ikamet ettiği evinin bedeli, bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar. Eylül 2015’ten bu yana kiralanmış olduğu anlaşılan evin aylık kirası ise 6 bin 850 dolar olarak belirtiliyor.

Mimar Hakan Kıran tartışmalı projelerini anlattı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, İstanbul'un tartışmaları projelerine imza atan Mimar Hakan Kıran'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü ve Kabataş Martı projesini sordu. İşte Semercioğlu'nun röportajı...

Hakan Kıran martı figürlü konut tasarlıyor!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimari Hakan Kıran aynı zamanda gayrimenkul geliştiriyor. Kıran'ın tasarımlarındaki martı figürü dikkat çekiyor.

hakan şükür spor hastanesi Haberi

hakan şükür spor hastanesi



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "kamu ve özel sektör işbirliğiyle hayata geçirilecek 16 şehir hastanesinin imza töreninde, yapılacak spor hastanesi projesinin takibi için" görevlendirdiği AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, projenin detaylarını AA muhabirine anlattı. 


Şükür, konuyla ilgili yaptıkları çalışmanın projelendirmesini Başbakan Erdoğan'a sunduğunu belirterek, sağlığın aktörleri tarafından yapılacak son değerlendirmenin ardından son bir sunum daha yapılacağını söyledi. Şükür, yapılacak olan tesisin adının "Sporcu Sağlık Merkezi" olacağını ifade ederek, bu projenin çok uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve önemli hedeflerinden biri olduğunu kaydetti.


Sağlık Merkezi'nin İstanbul'da olacağını kaydeden Şükür, "Kurulması düşünülen iki yer var. Biri Sancaktepe Samandıra'da, diğeri İkitelli Şehir Hastanesi projesinin içerisinde. İkisi arasında karar verilecek" dedi.


Şükür, devlet hastaneleri ve şehir hastaneleri içinde birimler oluşturulacağını ve o birimlerin İstanbul'daki merkeze bağlı olacağını...