03 / 05 / 2024

hakan şükürün evi

hakan şükürün evi

Seda Tabak, Hürriyet gazetesinin emlak ekindeki köşesinde "Gittiği her takımın vazgeçilmez ismi. Hakkında kitap yazılan bir sporcu. Son dönemde de siyasetçi" dediği Türk futbolunun Kral'ı Hakan Şükür'ün Koru Florya projesinden daire aldığını yazdı

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Putin'in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi kız arkadaşı Kabaeva'nın birlikte tatil yaptığı iddia edilen ve hava savunma sistemiyle korunan kır evi ortaya çıktı.

Uzmanlardan bankalara KKM uyarısı: Hedefi tutturamayan bankanın kârı düşer!

125 milyar dolara yaklaşan Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının azaltılması için yapılan düzenlemeler sonrası gözler bankalarda. Hedefleri tutturamayan bankaların kârının azalacağını belirten uzmanlar, mevduat faizlerinin de yüzde 40’ı aşmasını bekliyor.

Tarım Kredi'de 600 çeşitte dev indirim! Zincir markette 180-190 liralık ürün Tarım Kredi'de 80 lira!

Tarım Kredi'de 600 çeşitte indirim yapılacağı gündeme bomba gibi düştü. Peki Tarım Kredi'de hangi ürünler ne kadar TL'ye satışa sunulacak? 600 ürün indirimi ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Tarım Kredi sadece 10 ayda çiftçilerden 10,5 milyar liralık ürün aldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, 2022 yılında ekim ayı itibarıyla 10,5 milyar lira değerinde 1,4 milyon ton ürün alımı gerçekleştirdi. Bu yıl, 31 bin 831 üretici ile 2,2 milyon dekarda 3,7 milyar lira değerinde 406 bin ton sözleşmeli üretim yapıldı.

Türkiye'deki yüksek enflasyon ve döviz kuru bu sektöre yaradı! Net kârını 5'e katladı

Türkiye'de yaşanan yüksek enflasyon ve çarpan etkisi yapan döviz kuru sanayi, tarım, ve hizmet sektöründe olumsuz etkilerken bankacılık sektörü Mayıs ayında ciddi oranda kâr etti. İşte haberin detayları...

Yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 

Akzirve Satış Müdürü Hakan Sabbağ, son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya konut satışıyla ilgili yaptığı açıklamada, ocak-mart döneminde 14 bin 344 adetle tüm zamanların ilk çeyrek rekoru kırıldığını dile getirdi.

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Ahmet Ercan: İzmir kırığı 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretecek!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Kırığı'nın mutlaka 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üreteceğini vurguladı.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Hattuşa'daki 350 yıllık konak 'anı evi'ne dönüştü!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlıkça yenilenen 350 yıllık konak "anı evi"ne dönüştürüldü.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

hakan şükürün evi Haberi

hakan şükürün evi

"11 Nisan 2011'de Ak Parti'den İstanbul 3. Bölge 4. sıradan milletvekili adayı oldu ve seçimler sonrasında milletvekili seçildi.

Duyduğuma göre uzun yıllardır Florya'da oturan Hakan Şükür, bulunduğu lokasyonun (daha doğrusu alıştığı mahallenin) dışına çıkmayıp, şu an yapım aşamasında olan Koru Florya projesinden daire almış. Ancak aldığı dairenin kaç metrekare ve ne kadar olduğuna dair en ufak bir bilgi yok.

Aydınlı Grup, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığıyla inşa ediliyor Koru Florya... Konut ve alışveriş merkezinden oluşan projenin hem deniz hem ormanla iç içe olması en önemli özelliği. Proje hakkında bilgi vermek gerekirse, lüks apartman ve küçük ölçekli sitelerin ağırlıkta olduğu Koru Florya'da evler 6 katlı 7 blok halinde inşa ediliyor. Büyüklükleri ise, 150 metrekare ile 458 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

718...