29 / 04 / 2024

Hakan Tütüncü antalya projeleri

Hakan Tütüncü antalya projeleri

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kimseye dokundurmadıkları Dokuma'nın yaşlanmış binalarını, geleceğe taşımak için itinayla güçlendirdiklerini söyledi.

Hakan Tütüncü'den üç mahalleye yatırım müjdesi!

Antalya kent merkezinin Kepez girişindeki Fatih, Göçerler ve Çamlıbel mahalle muhtarları, bölge için site tarzı modern yapılaşmayı getirecek “Yeni Emek” modeli imar planı yapılmasını istediler.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Antalya Kepez'de 27.8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 24 milyon 809 bin 749,28 TL'ye satıyor...

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Antalya Kepez'e millet bahçesi müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılacak yeni yeni eserler ve projeler kapsamında ilçeye yeni millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya'nın Kepez ilçesine inşa edilen Antalya Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hastanenin şantiye alanında inceleme yaptı. 

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Antalya'ya millet bahçesi müjdesi!

Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmeler gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'ya Millet Bahçesi müjdesi verdi.

Hakan Tütüncü antalya projeleri Haberi

Hakan Tütüncü antalya projeleri

Hakan Tütüncü, kent parkı düzenlemesiyle halkın hizmetine açtığı Dokuma alanındaki tarihi fabrika binasında devam eden güçlendirme çalışmalarını denetledi. Güçlendirme çalışmasının devam ettiği alanları gezen Başkan Tütüncü, yüklenici firma yetkililerinden çalışma hakkında bilgi aldı. Tütüncü, güçlendirmenin Dokuma Fabrikası'nın hayata kazandırılması için önemli bir çalışma olduğunu söyledi. 

Tütüncü, çürümeye terk edilmiş, unutulmaya yüz tutmuş Dokuma Fabrikası ile ilgili 2015'te yeni bir süreç başlattıklarını anımsatarak, şunları söyledi: "Dokuma'yı, halkla el ele vererek hayata kazandırmak, toplumsal yaşamın önemli merkezlerinden biri halene getirmek için bir irade ortaya koşmuştuk. 

Bu irademiz neticesinde Dokuma Kompleksi içerisindeki 70 dönümlük ormanlık alanı kent parkı düzenlemesiyle halkımızın hizmetine sunduk."


AKDENİZ'İN İLK BİLİM MERKEZİ

Fabrika binasına güzel bir bilim merkezi yapacaklarını kaydeden Tütüncü, "Akdeniz bölgesinde bir ilk olacak Dokuma Bilim Merkezi ile ilgili 2015'te...