21 / 05 / 2024

Hakan Tütüncü yenidoğan imar çalışmaları

Hakan Tütüncü yenidoğan imar çalışmaları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütücü, Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Şoförler Odası’nda Mahalle Meclisi toplantı düzenledi. Tütüncü, Yenidoğan Mahallesi’nin her türlü altyapısına kavuştuğunu ve nitelikli bir bölge haline geldiğini ifade etti.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Anne adaylarına güzel haber: Her doğumda 3 farklı ödeme yapılıyor! Maaşlar hesaplara tıkır tıkır anında yatırılıyor! 

Devlet çalışan kadınlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda anne adaylarına doğum süresince çocuk parası, doğum parası, süt parası gibi üç farklı ödeme yapıyor. 

İstanbul'a yeni metro müjdesi! Söğütlüçeşme - Yenidoğan Metrosu geliyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Söğütlüçeşme-Yenidoğan Metrosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İBB’den yenidoğan desteği! Paketler evinize kadar gelecek!

İstanbul’da yaşayanlara müjde. İBB yenidoğan desteğinde bulunuyor. İşte detaylar!

Yenidoğan Destek Paketi nedir? Kimler yararlanabilir? Nereden ve nasıl başvurulur?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), temel ihtiyaçlarını karşılamada zorluk çeken ailelere Yenidoğan Destek Paketi adı altında yardımda bulunuyor. İşte detaylar...

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Yenidoğan Mahallesi 675 ve 679 Parsellere İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Süt, patates, soğan, mercimek, tereyağı ve fasulye.. Resmi Gazete’de duyuruldu... Herkes kullanıyor flaş gelişme

Türkiye'de neredeyse Süt, patates, soğan, mercimek, tereyağı ve fasulye kullanmayan vatandaş yok. Herkesin kullandığı bir ürünle ilgili önemli gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan Mahallesi, 675 ve 679 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 12 maddelik o analizi...

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hakan Tütüncü yenidoğan imar çalışmaları Haberi

Hakan Tütüncü yenidoğan imar çalışmaları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütücü, Mahalle Meclisi toplantıları zincirini, Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Şoförler Odası’nda düzenlendiği toplantıyla sürdürdü. Başkan Tütüncü, Yenidoğan Mahallesi’nin her türlü altyapısına kavuştuğunu ve nitelikli bir bölge haline geldiğini ifade etti.


Toplantıya Başkan Hakan Tütüncü ile birlikte 5 başkan yardımcısı, fen işleri, imar, kentsel tasarım, zabıta, temizlik, halkla ilişkiler birimlerinin müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar, Ak Parti temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda, mahalle sakinleri tüm taleplerini dile getirme fırsatı buldu.


YERELDE BELEDİYECİLİK


Belediye olarak mahalleye ve bölgeye yaptıkları hizmetleri anlatan Başkan Tütüncü, tüm taleplerini not alınarak, kendisine rapor halinde sunulacağını açıkladı. Bu rapor sayesinde vatandaşların taleplerinin takipçisi olacağını anlatan Tütüncü, “Bu uygulamayla yerel yönetimde bir seviye daha üste çıkıp, yerinde yönetim modeline geçiyoruz. Bu çalışmanın esası, bizim konuşmamız değil, sizin konuşmanızdır” dedi.


TALEPLER...