04 / 07 / 2024

hakan yılmaz Kamu inşaatları

hakan yılmaz Kamu inşaatları

Yeni Asya Gazetesi yazarlarından Hakan Yılmaz bugünkü köşesinde Kamu inşaatlarında kalite sorununu ele aldı. İşte Yılmaz'ın o yazısı..

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Burak Yılmaz evini Hakan Çalhanoğlu'na sattı! 

Fransa’nın Lille takımında top koşturan başarılı futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye-Sırbistan maçında Milanlı Hakan Çalhanoğlu’na Acarkent’teki villasını sattı. 

Hakan Yılmaz, Düşler Vadisi'ni Galatasaraylılara anlattı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’da Galatasaray arazisi üzerinde projelendirilen Düşler Vadisi ile ilgili Gelenekler İftar Yemeği'ne katılanlara sunum yaptı. 

Ziya Yılmaz: Kamu, dönüşümde elini taşın altına sokmalı!

DAP Yapı İzmir projesinin lansmanında konuşan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Kamu, kentsel dönüşümde elini taşın altına sokmalı" dedi.

Yılmaz Tunç: 2016'da yatırım müjdelerimize devam edeceğiz!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’a iktidarları döneminde 2,5 milyar lira tutarında kamu yatırımı kazandırdıklarını belirterek, “2016 yılında da yatırım müjdelerimize devam edeceğiz” dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kamu Kampüsü Projesi beklemede!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, eski havaalanında bulunan ve Samsun Büyükşehir Belediye binasının ve birçok başka kamu kurumunun yeni hizmet binalarının yapılması planlanan arsanın Milli Savunma Bakanlığı’ndan tahsisinin henüz yapıla

Kamu inşaatlarında kalite sorunu mu yaşanıyor?

Yeni Asya Gazetesi yazarlarından Hakan Yılmaz bugünkü köşesinde Kamu inşaatlarında kalite sorununu ele aldı. İşte Yılmaz'ın o yazısı..

Hakan Can Yılmaz kimdir?

Çanakkale Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz kimdir? Hakan Can Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Can Yılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hakan Can Yılmaz...

Yılmaz Yapı hisselerini Başar Arslan'a iade etti!

Yılmaz Yapı hisselerini Başar Arslan'a iade etti. Taraf Gazetecilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yılmaz Yapı hisselerini Başar Arslan'a iade etti.

Hüseyin Yılmaz Akfen Holding Yatırımcı İlişkileri Departmanı'nda görev yapacak!

Akfen Holding A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Yatırımcı İlişkileri Departmanı'na Hüseyin Yılmaz'ın atanması hakkında açıklamada bulundu.

Cevdet Yılmaz: Değerlenen evden kamu da payına düşeni alacak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz yaptığı açıklamada; ‘Kentsel rantlar’ın kamuyla paylaşılması için çalışma başlattıklarını söyledi. Yılmaz’a göre, buradan gelecek kaynak yerel yönetimlere ya da merkeze aktarılabilir.

Hakan Yılmaz: Ani hava değişimleri binanızı yıpratıyor!

ÇBS İzoguard Yalıtım Sistemleri Satış ve Pazarlama Müdürü Hakan YILMAZ yaşanabilecek yoğun yağışlar, fırtınalar, depremler gibi doğal afetlerin binaları yıpratabileceğini belirtti. Yılmaz, 'Ani hava değişimleri binanızı yıpratıyor' dedi...

Cevdet Yılmaz: GAP Eylem Planı ile bölgeyi parlayan yıldız haline getireceğiz!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, yeni GAP Eylem Planı ile bölge illerini 21. yüzyılın parlayan yıldızı haline getirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Yılmaz, son 5 yılda bölge illerinde çok yoğun kamu yatırımları gerçekleştirdiklerini hatırlattı...

hakan yılmaz Kamu inşaatları Haberi

hakan yılmaz Kamu inşaatları

Osmanlı’da şikâyet üzerine devreye girerek malın kalite kontrolünü sağlayan, satılan maldaki deformenin kullanım hatası mı, yoksa imalat hatası mı olduğunu tesbit eden bilge bir esnaf temsilcisidir. San’atında hile yapanlar olursa Yiğitbaşı bunu bilirkişi vasfıyla tesbit eder, hileli malın bedeli müşteriye geri iade edilir, hilekâr meslek erbabına ise gereken ceza verilirdi.


Bununla da kalınmaz hilekâr san’atkârın yaptığı pabuç dama atılarak meslekteki şeref ve itibarı iki paralık edilirdi.


HIZ ARTTI ANCAK KALİTE DÜŞTÜ


2003 yılından itibaren yeni ihale düzeninin yürürlüğe girmesi ile birlikte kamu inşaatları hızlanmıştır, ancak bu kez kaliteden taviz verildiği bilinmektedir. Örnek olarak belediyelerce yaptırılan yol ve kaldırım işleri çok değil iki yıl içinde bakıma muhtaç hale geliyor. Almanya’da yapılan kaldırımların neredeyse 50 yıl boyunca bakım onarım masrafı gerektirmeden kullanılıyor olması karşısında...