07 / 05 / 2024

Hakkari İl Müftüsü

Hakkari İl Müftüsü

Hakkari İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani ve Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin; 3 katlı, iki minareli ve 8 kubbeli Ulu Cami’nin yapım çalışmalarını yerinde denetlediler.

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Pasifik GYO'dan 7.5 milyar TL'lik dev satın alma! Next Level İstanbul'daki 137 adet bağımsız bölümü aldı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Next Level İstanbul'dan 137 adet bağımsız bölüm aldı. Söz konusu bağımsız bölümlerin bedeli 7 milyar 565 milyon 626 bin 70 TL olarak belirlendi.

Android telefon kullanıyorsanız hemen bakın! Bu yazılım banka hesaplarınızı boşaltmakla kalmıyor, eksilere düşürüyor!

Siber güvenlik tehditleri asla bitmez. Ortaya çıkan yeni kötü amaçlı yazılım, bir süredir gördüğümüz en tehlikeli olabilir.

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Konya İl Müftülüğü'nden İdlibli ailelere konut yardımı!

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlibli aileler için inşa edilen konutlar için 3 milyon 150 bin TL yardımda bulundu. 

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Düşler Vadisi'nde 267 bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi projesinde 3202 parselde yer alan 199 adet konut, 68 adet dükkan kullanımlı toplam 267 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları alındı. Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 776 adet oldu. 

Büyükyalı İstanbul'da bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Büyükyalı İstanbul'da 28 olan ticari ünite sayısı 46 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları alındı. Proje kapsamında 1655 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu.

Müftülüklerde 1.328 çift dünyaevine girdi!

İstanbul İl Müftüsü Mehmet Emin Maşalı, il ve ilçe müftülüklerince gerçekleştirilen nikah işlemleriyle ilgili olarak, "İstanbul genelinde şimdiye kadar müftülüklerimizde 1.328 nikah akdi gerçekleştirildi. Müftülüğe nikah işlemleri için en fazla başvuru yapan ilçe Ümraniye ve Avcılar oldu." diye konu

Büyükyalı İstanbul bağımsız bölüm sayısı 1655 adet oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Büyükyalı İstanbul kapsamında 1642 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 1655 adet oldu...

Nidapark Küçükyalı toplam bağımsız bölüm sayısı 2 bin 48 adet oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Nidapark Küçükyalı kapsamında 1.956 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 2 bin 48 adet oldu....

Cer İstanbul bağımsız bölüm sayısı 169 adet oldu!

Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen Cer İstanbul projesi kapsamında 148 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 169 adet oldu...

Hakkari İl Müftüsü Haberi

Hakkari İl Müftüsü

Altay Caddesi üzerinde bulunan Türkiye Diyanet Vakfı’nın arazisi üzerindeki eski Ulu Cami, Hakkari İl Müftülüğü tarafından 20 Ağustos 2015 yılında yıktırılarak yerine bin metrekarelik arsa üzerine Diyanet Vakfı’nın yardımları ile 3 katlı, 9 kubbeli, iki minareli, iki asansör ve engelliler için ayrı asansör, okuma salonları, şadırvan, bay ve bayan WC’lerin yer alacağı caminin temeli bir süre önce dualarla atılmıştı.

İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani ve Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, inşaat çalışmaları süren camiyi ziyaret ederek buradaki bilgi aldılar. Hakkari’de ilk defa çok kapsamlı iki minareli, 9 kubbeli ve asansörlü bir caminin yapıldığını belirten Başkan Keskin, emeği geçen Müftü Geylani başta olmak üzere herkese Hakkarililer adına teşekkür etti. 2017 yılının Ağustos ayında tamamlanacak olan Ulu Cami’nin 5 milyon TL’ye mal...