30 / 04 / 2024

Hakkı Bulutun evi

Hakkı Bulutun evi

Ünlü arabesk sanatçısı Hakkı Bulut’un Bahçelievler’deki evine hırsız dirdi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Evini dönüştürene sözleşmeyi feshetme hakkı!

Bina tamamlama sigortası son şeklini aldı ve tüketicilerin hakları güvence altına alındı Buna göre, evi dönüşüme girene sözleşmeyi feshetme hakkı verilecek.

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kiracı evi alıcılara göstermiyorsa ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Tek maaşla geçiniyoruz ve kiracıyız. 2 sene önce kredi ile almış olduğum evi, bu mücbir sebepten ötürü satmak istiyorum. Ama kiracım 'kontratım bitene kadar göstermem' diye evi alıcılara göstermiyor. Benim hakkım nedir? Nasıl bir yol izlemeliyim?' sorusunu yanıtladı.

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Miras hakkı nasıl belirlenir? 

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Evi alırken babam benim için kredi çekti. Ev satışından sonra tapuyu intika hakkı babamda kalmak üzere benim üzerine yaptık. İntifa hakkı sona ererse, veya vefat durumunda ablam hak isteyebilir mi?' sorusunu yanıtladı.  

Erzurum'da kiracısı olduğu evi satmaya çalışan kişi yakalandı!

Erzurum'da ev sahibi adına sahte kimlik çıkartıp kiracı olduğu evi satmaya çalıştığı belirtilen bir kişi ile arkadaşı hakkında "resmi belgede sahtecilik" ve "dolandırıcılık" suçlarından 5 seneden 15 seneye kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ceylanpınar'a 3 yeni kültür evi inşa edilecek!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla kent yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Atilla ilçe merkezine 3 yeni kültür evi inşa edeceklerini açıkladı.

Battal İlgezdi'nin 2 evi hakkında dava!

Ataşehir Belediye Başkanı CHP’li Battal İlgezdi hakkında, kızı adına aldığı lüks daire ve Çanakkale’deki villası için dava açıldı. Davada, haksız kazanç sonucu edindiği iddia edildi.

Emek Çankaya Evi yenilendi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Emek Çankaya Evi inşaatını inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çukurova 4. Emekli Evi hizmete açıldı!

Çukurova'da önceki hafta CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin açılışını yaptığı Semt Kreşi'nden sonra bu kez CHP Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay'ın katıldığı törenle 4. Emekli Evi hizmete açıldı.

İntifa hakkı olan ev satılabilir mi?

İntifa hakkı taşınırlarda zilyetliğin devri, alacaklarda alacağın devri ve taşınmazlarda tapu kütüğüne tescille kuruluyor. Mal sahibi intifa hakkını verdiği evi satabilir mi? İntifa hakkı olan ev satılabilir mi?

İntifa hakkı sahibi evi satabilir mi?

İntifa hakkı, gayrimenkul üzerindeki yararlanma ya da kullanma hakkına intifa hakkı olarak karşımıza çıkıyor. Bu hak gayrimenkul sahibi tarafından veriliyor. Peki, intifa hakkı sahibi evi satabilir mi?

Hakkı Bulutun evi Haberi

Hakkı Bulutun evi

Ünlü arabesk sanatçısı Hakkı Bulut’un İstanbul Bahçelievler’deki evine giren hırsızlar, kızını sprey sıkarak bayılttıktan sonra soygun yaptı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Bulut, geçtiğimiz çarşamba günü saat 06.30 sıralarında sabah sporu için evinden çıktı. Bu sırada eve gelen iki kişi de içeri girdi. Hakkı Bulut’un evde uyuyan kızı Naz Bulut’un yüzüne uyanmaması için bayıltıcı sprey sıkan hırsızlar, cep telefonu, kol saati, güneş gözlüğü ve gümüş setini aldı. ,

İki hırsız, çaldıkları 12 bin 500 TL değerinde eşyalarla birlikte kaçtı. Şüphelilerden A.T. gözaltına alınırken diğer hırsızın yakalanması için çalışmaların sürdüğü...