">
17 / 06 / 2024

Haliç-Metro geçiş tüneli

Haliç-Metro geçiş tüneli

Luigi Realini, "Astaldi olarak Türkiye'de iş yaptığımız firmalarla yurtdışındaki projeleri de takip ediyoruz” dedi

Avrasya Tüneli'ne büyük zam: Otomobiller için geçiş ücreti 112 TL oldu!

Avrasya Tüneli'ne yüzde 40 zam geldi. Otomobiller için geçiş ücreti 112 TL oldu. Peki minibüs ve motosikletler için geçiş ücreti ne kadar oldu? İşte Avrasya Tüneli geçiş ücretleri 2024...

Tarihi rekor! Avrasya Tüneli'nden 7 yılda 123 milyon geçiş yapıldı!

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada Avrasya Tüneli'nden 7 yılda toplam 123 milyon geçiş yapıldığı belirtildi. 

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam geldi: Bugün itibarıyla tek yön için otomobiller 80 TL, minibüsler 120 TL ödeyecek!

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi. Yeni geçiş ücretleri bir bir açıklandı. İşte o rakamlar...

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Avrasya Tüneli’nden 6 yılda kaç araç geçti? Herkesin merak ettiği o rakam açıklandı!

İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli’nden 6 yılda geçen toplam araç sayısı açıklandı.

Avrasya Tüneli rekor kırdı! İşte günlük geçiş sayısı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 9 Kasım Çarşamba günü Avrasya Tüneli'nden 71 bin 110 aracın geçtiğini ve bunun yeni bir rekor olduğunu açıkladı.

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.

Yeni Zigana Tüneli'nin yüzde 68'i tamam!

Doğu Karadeniz Bölgesi'ni Orta Doğu, Kafkaslar ve İran'a bağlayan tarihi İpek Yolu'nun geçtiği güzergahta inşa edilen, tamamlandığında dünyanın ikinci, Avrupa'nın ise 14,5 kilometreyle en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olacak olan Yeni Zigana Tüneli inşaatının yüzde 68´i tamamlandı...

Özbekistan'da metro tüneli inşaatında göçük!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te metro tüneli inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında bazı işçilerin toprak altında kaldığı düşünülüyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

Ovit Tüneli'nde tek tüpten geçişler yıl sonunda başlayacak!

İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Ovit Tüneli'nde tek tüpten geçişlerin yıl sonunda başlaması bekleniyor.

Mimar Hakan Kıran tartışmalı projelerini anlattı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, İstanbul'un tartışmaları projelerine imza atan Mimar Hakan Kıran'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü ve Kabataş Martı projesini sordu. İşte Semercioğlu'nun röportajı...

Haliç Su Altı Karayolu Tüneli'nin detayları belli oldu!

İBB Başkanı Topbaş’ın "ustalık eseri" olarak nitelendirdiği ‘Haliç Su Altı Karayolu Tüneli’nin detayları belli oldu. Haliç’te inşa edilecek tünel köprü, deniz tabanına çakılacak kazıklar üzerine kurulacak.

Haliç-Metro geçiş tüneli Haberi

Haliç-Metro geçiş tüneli

Astaldi'nin tüm dünyada 80, Türkiye'de 25 yıldır iş yaptığını söyleyen Luigi Realini, Astaldi'nin ulaşım yapıları inşaatı alanında gerçekleştirebildiği en iyi örneğin Türkiye'de olduğunu ifade ederek “Bu başarıda Türk ortaklarımızın da rolü çok büyük, Astaldi olarak Türkiye'de iş yaptığımız firmalarla yurtdışındaki projeleri de takip ediyoruz” dedi.

Türkiye'de özellikle son yıllarda gerçekleştirilen Haliç-Metro geçiş tüneli, İzmir-İstanbul otoyol inşaatı, Kadıköy- Kartal metro inşaatı, Bolu Dağı tüneli gibi konsorsiyumlu birçok önemli projede imzası olan İtalyan Astaldi'nin Türkiye Bölge ve Merkez Müdürü  Luigi Realini, Türkiye'de iş yapmanın yanı sıra, Türk inşaat firmaları ile birlikte yurtdışında da ortak projeleri takip ettiklerini belirtti.

İtalyan Ticaret Odası Derneği'nin ev sahipliğinde yapılan Avrupa İtalyan Ticaret Odaları'nın Bölge Toplantısı'nda düzenlenen “Türk Ekonomisi ve İtalya ile İlişkiler” konulu toplantıda konuşan Realini, Türkiye'de...