27 / 04 / 2024

Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesinde son durum

Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesinde son durum

‘Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nin hayata geçirilmesi için hazırlanan plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne geldi. Plan kabul edilirse projenin önünde engel kalmayacak.

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka tarafından kuruldu.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

Marmara Denizi 50 santim yükselecek, sahiller su altında kalacak!

Bu uyarıyı Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz yaptı. Kurnaz, “Deniz yükseleceği için İstanbul Boğazı’nda sahile yakın binalar su altında kalacak. Sahil ulaşımı imkansız hale gelecek” dedi.

Büyük deprem sonrasında İskenderun’da kıyı şeridi tam 1 metre çökmüş!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin Hatay'ın kıyı şeridinde yol açtığı yıkıntı, su altı kameralarıyla kaydedildi. İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yapılan çekimlerde fay hattının denizaltındaki tahribatı görüntülendi.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

50 metre su altında çalışabilen Xiaomi Mi Band 6 Teknosa'da indirimde! 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Xiaomi'nin en popüler akıllı bileklikleri arasında yer alan Xiaomi Mi Band 6'ya indirim yaptı! 30 Fitness modu bulunan Xiaomi Mi Band 6, kalp atış hızı ve kan oksijen doygunluğunu seyredebiliyor. Peki, Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşet 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Su altı fotoğrafları çekmek isteyenler müjde! Samsung Galaxy Note 20 Ultra hep yanınızda! 22 Haziran 2022 fiyat listesi!

Tatilde su altı fotoğrafları çekmek isteyenler Hepsiburada'dan müjde geldi! Hepsiburada, Samsung'un suya dayanıklı amiral gemisi telefonuna indirim yaptı! Peki, Hepsiburada'da Samsung Galaxy Note 20 Ultra fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

İstanbul'a su sağlayan Kazandere Barajı taştı! AFAD bölgeye gitti valilik açıklama yaptı

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde İstanbul'a su sağlayan Kazandere Barajı taştı. Bölgedeki yerleşim yerleri su altında kaldı. Kırklareli Valiliği olaya hemen müdahale edildiğini açıkladı. İşte taşan barajla ilgili son dakika gelişmesi...

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Laya Afshın tarafından kuruldu.

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Şahin Tuna tarafından kuruldu.

Cagan Su Altı Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Cagan Su Altı Hizmetler Limited Şirketi Pendik’te   10 bin TL sermaye bedeli İle A.Yıldıray Kopmaz tarafından kuruldu.

Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesinde son durum Haberi

Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesinde son durum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın “Benim ustalık eserim” olacak dediği ‘Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nin hayata geçirilmesi için hazırlanan plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne geldi. Plan kabul edilirse projenin önünde engel kalmayacak.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş’ın 2014 yerel seçimleri öncesinde açıkladığı ve “Benim ustalık eserim olacak” dediği ‘Haliç Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Projesi’ için önemli bir adım atıldı. Daha önce çalışmaları başlayan ve bölgenin zemin haritaları çıkarılan projenin hayata geçmesi için bir adım daha atıldı.


 MECLİS KARARA BAĞLAYACAK


Haliç Su Altı Karayolu Tünel projesi için Fatih ve Beyoğlu,  1/5000 ölçekli Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile 1/1000 Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planlarında tadilat yapılması ve projenin planlara işlenmesine ilişkin İstanbul...