20 / 05 / 2024

Halil ata Türkiş

Halil ata Türkiş

TTD Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil ata Türkiş, İlyas Doğru tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Hilal Konutları, D Blok'ta kuruldu.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Global şirketlerde deprem alarmı! Operasyonlarını İstanbul dışına taşıyorlar! Global şirketlerin gözdesi hangi şehir?

Kahramanmaraş depremleri sadece vatandaşları değil, global şirketlerin yöneticilerini de endişelendiriyor. İstanbul üzerinden Ortadoğu, Asya ve Türki Cumhuriyetler gibi çok geniş bir coğrafyayı yöneten şirketler, deprem riski nedeniyle operasyonlarını farklı şehirlere taşımayı planlıyor.

İş dünyasının acı kaybı! Ünlü holdingin kurucusu vefat etti

Tekfen Holding’in kurucu ortaklarından Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti. TÜSİAD ve DEİK’in de kuruluşunda yer alan Gökyiğit, Türki Cumhuriyetler ile ilişkilerin güçlendirilmesine sağladığı katkılardan dolayı ‘Aksakal’ lakabıyla onurlandırılmıştı.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Evr İnşaat Mühendislik Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Evr İnşaat Mühendislik Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Halil Karayel tarafından açıldı.

Kayseri'de 2020'de bin esnaf kepenk indirdi!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye’nin tüm şehirlerinde olduğu gibi Kayseri’de de ekonomik krizin derinleştiğini aktararak, “Yüz yıllardır esnaflık geleneğinin merkezinde olan Kayseri’de ilk defa dükkanlar kapanmış" dedi.

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Türker, Halil Ömer Türker ve Yusuf Erdem Türker ortaklığında kuruldu.

Radisson Hotel Group'tan yatırım atağı! Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Dünyanın en iyi üç otel markasından biri olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren Radisson Hotel Group, bugün 120 ülkede faaliyet gösteriyor. 2020'nin ikinci çeyreğinde EMEA bölgesine yönelik 15 yeni otel anlaşmasını duyuran Radisson Hotel Group, İstanbul'da da iki yeni otel açacak.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Halil ata Türkiş Haberi

Halil ata Türkiş

TTD Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil ata Türkiş, İlyas Doğru tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


TTD Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. 2. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir 3. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak. Atıklardan alternatif ısıtma ve...