09 / 05 / 2024

Halil Ersoy konut uyarısı

Halil Ersoy konut uyarısı

Güvenilir liman olarak da görülen konutlarda tek tip imar uygulamasının süresi 2017’ye kadar ertelenmiş olması nedeniyle vatandaşlara evlerini şimdiden almaları uyarısı yapılıyor. Halil Ersoy da, “Acele edin ve zaman kaybetmeden konut alın” diyor.

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Halil Bakırcı, M. Mustafa Bakırcı ve Murat Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Ankara'da konut üretimi azaldı mı?

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaların ardından Ankara’da arsa fiyatlarının suni olarak artırıldığına dikkat çeken Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Kayseri'deki toplu konut projelerinin ödeme planı değişti mi?

Kayseri ilindeki toplu konut projelerine ait ödeme koşulları ve taksit tutarlarının sonradan değiştirildiği iddiaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konut kredi faizleri düşürülmeli!

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Ersoy, kamu müteahhitleri için fiyat farkıyla ilgili çalışma yapılması, konut kredi faizlerinin düşürülmesi, inşaat şirketlerinin kurumlar vergisi gibi vergilerden muaf tutulması, düşük faizli nefes kredileri imkanı sağlanması gerektiğini söyledi...

Halil Ersoy: Tapu harcı düşürülmeli!

Tapu harcı oranlarının yükselmesiyle sıkıntıya girdiklerini söyleyen emlakçı Halil Ersoy, yüzde 3 olan oranın yüzde 1’e düşürülmesini istedi. Ersoy, dar gelirlilerin ev sahibi olabilmesi için konut faizi oranının yüzde 1’in altına düşmesi gerektiğini kaydetti.

İsrail'den El Halil'e konut inşası planı!

İsrail Savunma Bakanı Liberman, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın güneyindeki El Halil bölgesindeki yasa dışı Yahudi yerleşim biriminin genişletilmesi için ek konut inşası planlandığını açıkladı.

Konut satışındaki hızlı çıkış yıl sonunda çok büyük bir ivme kazanacak!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Yanmaz TÜİK konut satış rakamları değerlendirdi. Yanmaz, " 2017’nin ilk 6 ayına baktığımızda yükseliş eğilimi gösteren rakamların, Temmuz Ayı’ndaki bu hızlı çıkışın ardından yıl sonunda çok büyük bir ivme kazanacağı kanaatindeyiz. " dedi.

Ev alan kazançlı çıkar!

"Şu anda yatırım yapanlar karlı çıkar" diyen ATSO Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy, 16 Nisan’daki referandum sonuçlarında ‘Evet’ çıkmasıyla birlikte gayrimenkul fiyatlarının da artacağını ifade etti.

Nitelikli konut üretimi ikinci planda kaldı!

Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, nitelikli konut üretiminin ikinci planda tutulduğunu belirtti. Alpaslan, "Akıllı mimari adı altında reklamı yapılan konutların daha sonra yapısal problemleri olduğunu görüyoruz" dedi.

Halil Ersoy: Gayrimenkul uzun dönemde kar sağlıyor!

ATSO Meclis Üyesi ve Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, “Gayrimenkul uzun dönemde büyük kar ettiriyor. Gayrimenkul alın” önerisinde bulundu

Oba Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oba Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 4 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Halil İbrahim Koyuncu, Mehmet Koyuncu ve Yüksel Öztürk imzasıyla kuruldu.

Senetle ev alırken dolandırılmayın!

ATSO Meclis Üyesi Emlak Komisyonu Başkanı Halil Ersoy, senetle konut alacaklara uyarılarda bulunarak, "Senetle ev alırken dolandırılmayın" dedi.

Halil Ersoy konut uyarısı Haberi

Halil Ersoy konut uyarısı

Son zamanların en karlı yatırımı olarak konut sahibi olmak ön plana çıkıyor. Güvenilir liman olarak da görülen konutlarda tek tip imar uygulamasının süresi 2017’ye kadar ertelenmiş olması nedeniyle vatandaşlara ellerini çabuk tutmaları ve evlerini şimdiden almaları uyarısı yapılıyor. Hem yeni uygulama hem de dolardaki yükseliş nedeniyle konut fiyatlarının arttığını ve artmaya devam edeceğini söyleyen Halil Ersoy, “Parası olan yatırımcı zaman kaybetmeden ev alsın” şeklinde konuştu.


Konut fiyatlarında zam furyasına kısa bir süre kala uzmanlardan “dolar alma ev al” uyarıları gelmeye başladı. Antalya Büyükşehir İmar Yönetmeliğini kullanma hakkı 01.01.2017 tarihine kadar uzatılan uygulama ve dolardaki artış nedeniyle vatandaşa uyarıda bulunan Ersoy, “Acele edin ve zaman kaybetmeden konut alın” uyarısında bulundu.


“İnşaatta girdi maliyetleri ve banka faiz oranları çok arttı” diyen ATSO Meclis...