30 / 04 / 2024

Halil Şahin kimdir

Halil Şahin kimdir

İmar çalışmalarında halkın isteklerine büyük önem veren ve halktan gelen istekler doğrultusunda çalışmalar yapmaya gayret gösteren Şahin, Mandırlar Mahalle sakinlerini makamında kabul ederek imar çalışmaları hakkında vatandaşa bilgiler verdi.

Halil Şahin: İmarla herkese çap verilecek!

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, "Biz istimlak yapmak istemiyoruz. Bizim kitabımızda istimlak yok. Gerekirse imara sokup alırız. İmarla herkese çap verilecek.. " dedi.

Aksu Çamköy'e kültür tesis alanı imarı onaylandı!

Aksu Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirdi Meclis toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirkaplan birkaç gün önce verdiği istifası hakkında açıklamalarda bulundu.

Aksu Belediyesi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Belediye Başkanı Halil Şahin, geride kalan bir yıllık hizmet döneminden bahsederek katkılarından dolayı herkese teşekkür etti. Başkan Şahin, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı da anarak büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Demir-Çelik sektörü uluslararası alanda umut vaat etmiyor!

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, Paris'te düzenlenen 72. Uluslararası İnşaat Demiri İhracatçıları ve Üreticileri Birliği toplantısına katıldı..

Demir Çelik sektörüne Ortadoğu darbesi!

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin yaptığı açıklamada "Uluslararası alanda yaşanan gelişmeler Türk demir-çelik sektörü açısından umut vaat etmiyor" dedi

Halil Şahin: Aksu'da en büyük sorun tapu!

Aksu ilçesinde belediyenin hizmetlerini anlatan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Halil Şahin, mahalle sakinlerinin tapu ile ilgili sorularına da açıklık getirdi.

Halil Şahin: Aksu'da imar konusunda önemli mesafeler aldık!

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, bölgenin en önemli sorununun planlama olduğunu, bu konuda ciddi mesafe aldıklarını ifade etti. Şahin, "Aksu'nun önceliği planlamadır. Bunu hep söyledim. " dedi.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Halil Şahin kimdir Haberi

Halil Şahin kimdir

2 B arazilerini satmamaları konusunda vatandaşı bir kez daha uyaran Başkan Şahin, imar çalışmaları bittikten sonra arazilerin büyük değer kazanacağını aktardı. Umutlarının Başkan Şahin olduğunu ifade eden mahalle sakinleri,  “Bizim umudumuz sen ve Menderes Türel, halk seni seviyor. Bizi bu sorundan kurtaracağına inanıyoruz” dedi.

Mandırlar Mahallesi halkı Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret ederek, kendi mahallelerindeki imar planı çalışmaları ile ilgili görüş alış verişinde bulundular. Mahalle Muhtarı Recep Yoylu’nun da aralarında bulunduğu halk, Başkan Şahin’e Hacıaliler, Belen Kötekli’de planlama çalışması yapıldığını duyduklarını, kendi mahallelerindeki çalışmanın ne zaman sonuçlanacağını merak ettiklerini sordu. Mahalle içinden geçen yola kaldırım talebinde de bulunan mahalleli, ayrıca mahalleye uygun bir yere cami alanı ayrılmasını talep ettiler.


“DEDİKODULARA İNANIP, ARAZİNİZİ SATMAYIN”

2B taksitlerinin uzatılıp uzatılmayacağını da soran mahalle...