06 / 05 / 2024

Halim Çelen

Halim Çelen

Her İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Rüstem Davutoğlu, Ergün Uhray ve Halim Çelen ortaklığıyla kuruldu...

İnşaat boyacılığından patronluğa! Taş evde uzmanlaştı kendi şirketini kurdu!

Gayrimenkul sektöründe birçok yapı ve taahhüt projesine imza atan başarılı iş insanı Halim Aydın, 15 yaşında boyacı olarak başladığı meslekte başarılı projelere imzasını atıyor.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Nej Harita Hizmetleri İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nej Harita Hizmetleri İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halim Özcan tarafından kuruldu.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio'nun özellikleri ve Alfa Romeo 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo'nun dikkat çelen otomobili Stelvio Quadrifoglio'nun özellikleri merak ediliyor. Fakat Mart 2023 fiyat listesini paylaşan Alfa Romeo da bu aracın satışı görünmüyor. Peki Alfa Romeo'nun fiyat listesinde neler var? İşte Alfa Romeo marka otomobillerin güncel fiyatları...

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Ahşap ev çürür mü? Ahşap evler yağmura dayanıklı mı?

Ahşap yapılar görsel açıdan pek çok kişinin aklını çelen yapılardan biri olmaktadır. Arsası olan ve ahşap ev yaptırmak isteyenler bu yapılara dair detaylı bilgi edinmek istiyorlar. İşte bu konuda merak edilenler!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

Hazem İnşaat Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazem İnşaat Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Azat İbiş, Halim İbiş ve Hazar İbiş ortaklığında kuruldu.

Çelen Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelen Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hacı Çelen tarafından kuruldu.

Meta Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meta Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Demirci ve Halim Güzel ortaklığında kuruldu.

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  3 milyon TL sermaye bedeli İle Ali Atılgan,  Ekrem Atılgan ve  Halim Atılgan tarafından kuruldu.

Metay Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metay Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykan Memi ve Halim Mete ortaklığında kuruldu.

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağın Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali    Bulmuş, Halim Ekici ve  İhsan Ekici tarafından kuruldu.

Halim Çelen Haberi

Halim Çelen

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Şişli Esentepe Mahallesi Kasap Sokak NO:16 Eser İş Merkezi A Blok Kat:7 Daire:58 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Rüstem Davutoğlu, Ergün Uhray ve Halim Çelen ortaklığıyla...