04 / 05 / 2024

Halis Toprak kızını mirastan men etti

Halis Toprak kızını mirastan men etti

Halis Toprak'ın, 'Babamız vesayet altına alınsın' diye dava açan iki kızı Aysel ve Aynur'u mirasından men ettiği ortaya çıktı. Kızlarına öfkelenen işadamı, o dönem "Ben deli değilim" diye açıklama yapmıştı

Kızının arkadaşının evine sığınan anne: Kadıköy'deki evimde 5 bin TL'ye oturan kiracım, şimdi Maldivler'de tatilde!

Konut kiralarında yaşanan yüzde 25 sınırı sebebiyle mağdur olan bir ev sahibi, uygun ev bulamadığı için kızının arkadaşının evine sığındığını, kiracısının ise Maldivler'de tatilde olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Erol Özmandıracı’ya kızının annesinden sürpriz dava!

İş adamı Erol Özmandıracı'ya evlilik dışı ilişkiden doğan kızının annesi hostes Merve Nur B.'den sürpriz bir dava geldi.

Selçuk Arslan'ın kızına miras kumpası!

İngiltere’de mağaza zinciri olan Selçuk Arslan, beyin tümöründen yaşamını yitirdi. Çinli sevgilisi hasta yatağında iş adamına kağıt imzalatıp kızını tüm mirastan devre dışı bıraktı.

Bengü kızının odası için hazırlıklara başladı!

Bengü, kızı Zeynep’in odası için hazırlıklara başladı. Bengü'nün annesi torunu için yastık kılıfı, yorgan ve çarşaf işledi.

Kibariye kızı Birgül Küçükbalçık'ın evini düzdü!

Geçtiğimiz günlerde evlenen kızının düğün masraflarını karşılayan Kibariye, evinin A’dan Z’ye her ihtiyacına da maddi destek verdi.

Kira ödemeyen kızını icraya verdi!

Antalya Kepez'de dairesinde oturan kızından kirayı alamadığını öne süren babanın başvurusu üzerine mahkeme, evin tahliye edilmesine karar verdi.

Atilla Uras iki kızını mirasından men etti!

Uzun yıllar turizm sektöründe faaliyet gösteren ve müteahhitlik yapan iş insanı Atilla Uras (81), iki kızını mirasından men etti.

Hüseyin Başaran Fikirtepe'deki projesine kızının adını vermişti!

Gıda, inşaat, enerji ve finans alanında faaliyetleri bulunan holding Başaran Holding, Fikirtepe'deki Mina Towers projesine kızının adını vermişti.

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satıyor. Kılıçdaroğlu, Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüledi.

Emlak kralı Jeff Sutton, kızının düğünü için servet harcadı!

New York'lu emlak kralı olarak bilinen Jeff Sutton’ın kızı Renee Sutton, nişanlısı Eliot Cohen ile evlendi. Jeff Sutton, kızı Renee'nin düğünü için birçok insan için servet sayılabilecek bir harcama yaptı...

Hülya Avşar kızı için Londra'dan ev aldı!

Hülya Avşar, Londra'da okuyan kızını biran olsun yalnız bırakmıyor. Avşar, kızı Zehra için bölgeden bir ev daha aldı.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu'nun kına gecesinden kareler!

Ali Ağaoğlu kızını evlendiriyor. 24 Aralık’ta Koray Kırcal’la nikâh masasına oturacak olan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi, önceki akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı.

Halis Toprak kızını mirastan men etti Haberi

Halis Toprak kızını mirastan men etti

Halis Toprak'ın, 'Babamız vesayet altına alınsın' diye dava açan iki kızı Aysel ve Aynur'u mirasından men ettiği ortaya çıktı. Kızlarına öfkelenen işadamı, o dönem "Ben deli değilim" diye açıklama yapmıştı


Halis Toprak’ın mirası nasıl bölünecek?


4 EŞTEN 12 ÇOCUĞU VAR

Ünlü sanayici Halis Toprak, 3 Ocak'ta vefat etmişti. İşadamının, biri nikahsız dört eşinden olan 12 çocuğu, babalarının mirasçılarının belirlenmesini istemişti. Mahkeme, önceki gün 12 çocuğuna Toprak'ın resmi vasiyetini okudu.


MİRAS İKİ KIZINI ŞOKE ETTİ

İşadamının, hayattayken kendisine 'Babamız şirketleri yönetemez, vesayet altına alınsın' diye dava açan iki kızı Aysel Toprak Duruk ile Aynur Toprak Dildar'ı mirasından men ettiği ortaya çıktı. Vasiyet, işadamının iki kızını şoke...