06 / 05 / 2024

Halk GYO süre uzatımı

Halk GYO süre uzatımı

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik tarihinin uzatılmasıyla ilgili SPK'ya başvuru yapılmasına karar verdi.  

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Halk GYO Fatih Binası'nın değeri 86 milyon TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Fatih Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 86 milyon TL'yi aştı.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Halk GYO'nun 4 projesinin toplam değeri 10,2 milyar TL'ye yaklaştı!

Halk GYO, 4 projesinin 2023 yılının ilk 6 ayına ilişkin satış rakamları ile inşaat durumlarını açıkladı. Şirket, yılın ilk yarısında 4 projenin değerini 10 milyar 165 milyon 826 bin 823 TL olarak duyurdu.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Erdal Bekin, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Erdal Bekin'in, 26 Mayıs 2022 tarihi itibariyle asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

İş GYO Tuzla konut projesinde son dakika gelişmesi! Süreç hızlandı! 

İş GYO Yönetim Kurulu tarafından bir kararla ertelenen Tuzla Konut Projesi kapsamında, yatırım süreçlerinin sürdürülmesine karar verildi.

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Halk GYO İFM ofis kulelerinin değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bünyesinde inşası süren "Halk Ofis Kuleleri"nin KDV dahil toplam satış değeri 2 milyar 825 milyon 26 bin 200 TL olarak belirlendi.

Halk GYO Adapazarı Sakarya binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Adapazarı Sakarya binası için yayınlanan 2021 yıl sonu raporuna göre, gayrimenkul için takdir edilen piyasa değeri 12 milyon 550 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri 14 milyon 809 bin TL oldu. Halk GYO'nun Adapazarı Sakarya binası için KDV hariç aylık 44 bin TL kira bedeli takdir edildi.

Halk GYO ilk 9 ayda 39.5 milyon TL kira geliri elde etti!

Halk GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket, 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 ara hesap döneminde gayrimenkullerinden 39 milyon 483 bin 110 TL kira geliri elde etti.

Halk GYO Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerini seçti!

Halk GYO tarafından, şirketin çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim alanlarındaki sürdürülebilirlik stratejisi, politikası ve hedeflerinin belirlenmesi ile uygulamaların yürütülmesi, izlenmesi ve denetlenmesi için Sürdürülebilirlik Komitesi'nin kurulmasına karar verildi. Şirket, komite üyelerini se

Halk GYO süre uzatımı Haberi

Halk GYO süre uzatımı

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye süresi uzatımı ve tavan artışı için SPK'ya yaptığı başvuru hakkında açıklama yayınladı.

Halk GYO, kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik tarihi uzatımına ve tavan artışına ilişkin onay işlemleri için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

Halk GYO KAP açıklaması:
Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik tarihi uzatımına ve tavan artışına ilişkin onay işlemleri için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru...