19 / 05 / 2024

Halk GYOnun İstanbul Finans Merkezindeki arsası

Halk GYOnun İstanbul Finans Merkezindeki arsası

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yer alan yaklaşık 33 bin metrekarelik arsası üzerinde hayata geçireceği karma projesi için yapı inşaat ruhsatını aldı.

İBB Halk Market’te 800 yerel ürün satışa sunuldu!

Türkiye’nin dört bir yanındaki üretici ve kadın kooperatiflerinin ürettiği 800’den fazla üzerinde ürünü uygun fiyat ile tüketiciye ulaştıran İBB Halk Market’ten en son bir sene içerisinde en çok alışveriş yapan şehirler; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Eskişehir oldu.

1935 yılında İstanbul ve Trakya'da 'köy evleri' yapılmış!

1935 yılında İstanbul ve Trakya'da ev yaptırmak isteyen köy halkına İstanbul Halkevi gerekli imkanları sunarak destek olmuş.

Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu halkın hizmete sunacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız.'' dedi.

Halk GYO'nun Beykoz'daki arsalarının toplam değeri 319 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Beykoz'daki 4 adet arsasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Beykoz'daki 4 adet arsasının değeri KDV dahil 319 milyon TL oldu.

Halk GYO'nun Karaköy binası 1 yılda 178 milyon TL değerlendi!

Halk GYO İstanbul Karaköy binasının değerini açıkladı. 2022 yılında KDV dahil 236 milyon TL değeri olan bina 2023 yılında değeri 414 milyon TL oldu.

İstanbul Adalar halkı ayaklandı! İmar planının iptali için dava açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Adalar Belediyesi'nin adaların korunması ve imarının düzenlenmesi amacıyla imar planına yönelik Ada halkının itirazları devam ediyor.

Halk GYO'dan 350 milyon TL'lik dev satış! Şişli Dikilitaş'taki binanın tapu devri tamam! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli'deki Dikilitaş binasının satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

İstanbul'da Halk Ekmeğe zam geldi! En ucuz ekmek 5 lira oldu! Son dakika! 

İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Peki İstanbul Halk Ekmek'te yeni fiyatlar ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Halk GYO Ataköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Ataköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Ataköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Ataköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Karaköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Karaköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Halk GYO İstanbul'daki 3 binasının değerini açıkladı! İşte o rakamlar! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul'daki 3 binasının değerini açıkladı. İşte  o binalar ve değerleri...

Halk GYOnun İstanbul Finans Merkezindeki arsası Haberi

Halk GYOnun İstanbul Finans Merkezindeki arsası

34 ve 46 katlı iki ofis kulesi ile 8'er katlı üç ticari binanın yer alacağı ve toplam inşaat alanının yaklaşık 410 bin metrekare olacağı karma projenin tamamlanmasıyla birlikte Halk GYO, gayrimenkul portföy büyüklüğünün 4 milyar TL seviyesine yaklaşmasını bekliyor. Halk GYO ofis kuleleri için aynı zamanda çevre dostu binalarda dünya genelinde geçerli standart olarak kabul edilen ve Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen, LEED yeşil bina standardı altında 'Gold' sertifikası alınması hedefleniyor. İnşaat ruhsatı beklenen konut projesinin de 2015 yılında temelinin atılması...