18 / 05 / 2024

halkalı treni ne zaman açılacak

halkalı treni ne zaman açılacak

2013’te kapatılan banliyö hatlarında çalışmalar sürüyor. Haydarpaşa-Pendik’in Haziran 2015’te, Kazlıçeşme - Halkalı hattı Mart 2015’te açılacak. Hatların söylendiği tarihte açılması halinde İstanbul trafiği de rahatlayacak.

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treni ne zaman açılacak?

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, hazırladığı yazılı soru önergesinde Bakan Turhan'a Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treninin ne zaman açılacağını sordu...

Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

600'e yakın daire ve ticari ünitelerin yer aldığı Avrupa Konutları Atakent 4'te ön talep süreci başladı. Peki Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Meydan Halkalı Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede 12 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

213 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Halkalı Metropark Konutları Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı ne zaman teslim?

Metropark Evleri daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan projede toplam 1.270 adet konut bulunuyor. Peki Metropark Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Toplam 1.270 daireden oluşan Metropark Residence'de daire fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray hattı ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2014'ün son günlerinde İstanbul trafiğini rahatlatacak yeni projelerini açıklamıştı. Sefaköy - Halkalı - Başakşehir havaray hattı ne durumda?

1984 yılında Avrupa İskan Fonu ''Halkalı Toplu Konut Projesi''ne yardım edecekmiş!

1984 yılında Avrupa İskan Fonu ''Halkalı Toplu Konut Projesi''ne yardım edecekmiş. Halkalı'da uygulanacak olan toplu konut projesi için hazırlanan projeler, en kısa sürede fon kuruluşlarına gönderilecekmiş.

halkalı treni ne zaman açılacak Haberi

halkalı treni ne zaman açılacak

Haydarpaşa-Pendik arasındaki banliyö tren hattı, 19 Haziran 2013 tarihinde yapılan son seferin ardından kapatıldı. Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT)  projesiyle entegre olarak çalışması planlanan hattaki yenilenme çalışmaları nedeniyle, hattaki raylar söküldü ve tren yolu hattı karayoluna döndü. Yapımı 24 ay olarak planlanan ve Anadolu Yakası’nda Söğütlüçeşme’ye dek yenilenecek olan banliyö hattının 2015 yılının Haziran ayında tekrar hizmete açılması planlanırken, yenileme projesi kapsamında hat üzerinde bulunan ve birçoğu tarihi eser statüsünde olan istasyonların da restore edilmesi planlanıyor. 

Hattın 3 yol olacağını söyleyen TCDD yetkilileri ise, “İki yol arasında orta peron oluyor ve yürüyen merpenlerle orta perona çıkılıyor. Ayrıca bir yol da hızlı tren için yapılıyor ve Marmaray’a bağlanıyor. Gebze-Söğütlüçeşme arası 3 yol olacak. Biri hızlı tren ve...