07 / 07 / 2024

Halkbank ile Cacanska

Halkbank ile Cacanska

Halkbank Cacanska Banka AD'nin satışa sunulan yüzde 76.76'lık hisselerinin satın alınmasına ilişkin verilen fiyat teklifi konusunda yetkili makamlar ile mutabakata varılamadığından ihale sürecinin sonlandırıldığını açıkladı

Halkbank açıkladı! Halkbank esnaf kredisi faizlerini güncelledi...

Halkbank esnaf ve sanatkarların kullandığı borcu devam eden krediler ile ilgili faiz oranını yükseltmesinden sonra açıklamada bulundu. Yapılan  açıklama kapsamında faiz oranlarında güncelleme yapılmak zorunda kalındığı ifade edildi.

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarında son durum! Ziraat, Vakıf, Halkbank'ta 1.5 milyon TL'nin taksit tablosu!

Yeni bir konut almak isteyenler bankaların konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yaparken, kamu bankaları da faiz oranlarını peş peşe açıkladı. İşte Ziraat, Vakıf, Halkbank'ta 1.5 milyon TL'nin taksit tablosu...

Bankalarda son dakika! Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha peş peşe açıkladı! 

Kredi çekmek isteyen pek çok vatandaş bankalardaki konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte  Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları...

Halkbank dev kampanya! 31 Ağustos 2023'E kadar süreniz var, dikkat hakkınız yanmasın!

​​​​​​​Halkbank'tan dev kampanya! Araç kiralama sektöründe özel fırsatlar sunan Halkbank, müşterilerine 500 TL ile 50.000 TL arasındaki peşin araç kiralama harcamalarını ücretsiz 5 taksite bölmeyi vaat ediyor.

Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!

Halkbank, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Hızlı kredi imkanı ile aylık 423 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Halkbank'tan ikinci el araç almak isteyenlere müjde! Bu şartlar sizi araba sahibi yapacak

Çıkan ücretlere karşı Halkbank aracılığı ile müjdeli haber yapıldı. İkinci el otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara katkı ödemesi sunuluyor. Halkbank'a başvuru yapan vatandaşlar taşıt kredisini elde ediyor. İşte detaylar.

Halkbank'a SMS atana 750 TL hediye! Son tarih 31 Mayıs!

Halkbank müşterileri için harika bir fırsat! Tek bir SMS göndererek 750 TL'lik bir hediye kazanma fırsatı sunuldu. İlgili banka tarafından duyurulan bu heyecan verici kampanya ile müşteriler büyük bir avantaj elde ediyor.

Halkbank'tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Halkbank; Paraf Kadın'a özel kampanya ile giyim, kozmetik ve kuaför harcamalarında 100 TL ParafPara dağıtılacak. İşte ayrıntılar...

Halkbank, girişimcilere destek oluyor: ''Cesur Girişimci Kredisi'' ile iş kurma fırsatı!

Bankalar, kredi imkanlarını ardı ardına duyurmaya devam ediyor. Halkbank, Ziraat Bankası'ndan sonra önemli bir konuda müjde verdi.

Rekor promosyon ödemesi yapıldı. Duyanlar inanmıyor... Halkbank'tan hesaplara geçti

Çalışan vatandaşlar promosyon ödemeleriyle az da olsa nefes alıyor. İstanbul'daki bir üniversite ile Halkbank arasında yapılan anlaşma kapsamında da çalışanlara yönelik çok önemli bir promosyon ödemesi gerçekleştirildi.

Halkbank Nisan ayına damga vurdu! Rekor promosyon ödemesi yapıldı 

Banka promosyonlarında yapılan güncellemeler EYT'nin nihayete ermesiyle yeniden şekilleniyor. Halkbank Nisan ayı için yaptığı yenilikler ile birlikte vatandaşların alakasını çekmeyi başardı ve Halkbank tarafından her ay açıklanan promosyon ödemeleri nisan ayı için de açıkladı.

Halkbank SMS atana 800 TL veriyor! Bu bomba fırsat için yapmanız gereken çok basit!

Halkbank başlattığı kampanya kapsamında sadece bir SMS ile 800 TL kazanmayı mümkün kılıyor! Detaylara göre, kampanya katılmak için gereken tek şey bir SMS göndermek. Gönderilen SMS sonrasında ise hemen hesaplara 800 TL yatırılıyor.

Tersane işçilerine tam 21 bin ödeme yapılacak! Halk Bankası tarafından yapılan ödemenin şartları neler?

Gölcük Tersane Komutanlığı bünyesinde çalışan 3 bin 800 işçi için sevindirici bir haber geldi. Halkbank ile yapılan anlaşma sonucunda, çalışanlar 21 bin TL ödeme almaya hak kazandı. Ayrıca, çalışanlar için bazı haklar da sağlandı. Ücretsiz fast ve havale işlemleri gibi olanaklar sunulacak.

Halkbank ile Cacanska Haberi

Halkbank ile Cacanska


Halkbank, Sırbistan'daki Cacanska Bank'a verdiğimiz fiyat teklifinde mutabakata varılamadığından ihale süreci sonlandırıldığını duyurdu


Halkbank  Sırbistan'da bankacılık faaliyetinde bulunan Cacanska Banka AD'nin satışa sunulan yüzde 76.76'lık hisselerinin satın alınması için fiyat teklifinde bulunduğunu, hisselerinin satın alınmasına ilişkin verilen fiyat teklifi konusunda yetkili makamlar ile mutabakata varılamadığından ihale sürecinin sonlandırıldığını açıkladı.


Açıklama dün akşam KAP'ta yer...