16 / 05 / 2024

halkbank imar barışı kredisi

halkbank imar barışı kredisi

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren imar barışı için 3 kamu bankası düşük faizli "imar barışı kredisi" verecek. Başvurular bugün başladı...

Kamu bankaları imar barışı ödemelerini hafta sonunda da alacak!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank imar barışı ödemelerinde yoğunluk yaşanmaması için hafta sonunda da açık kalacak...

Düşük faizli imar barışı kredisi veren bankalar!

Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank imar barışından faydalanmak isteyip finansal desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara yüzde 1.33’den başlayan faiz oranları ile imar barışı kredisi kullandırıyor...

Kamu bankaları imar barışı ödemelerini hafta sonu da alacak!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, hafta sonunda da imar barışı ödemelerini hafta sonu da alacak.

Üç kamu bankası hafta sonu da imar barışı ödemelerini alacak!

Üç kamu bankası, imar barışı başvurularına ilişkin ortak bir açıklama yayınladı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank hafta sonu da imar barışı ödemelerini alacak.

Yüzde 1,33 faizli imar barışı kredisi kullandıran bankalar!

Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank kampanyalı imar barışı kredi ürünleri kapsamında yüzde 1,33 faiz oranları kredi kullandırıyor....

3 bankadan düşük faizli imar barışı kredisi!

13 milyon ruhsatsız ve kaçak yapıyı ilgilendiren imar barışı kapsamında kredi başvuruları başladı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank; ‘Yapı Kayıt Belgesi’ alacaklar için kredi faiz oranlarında indirime gitti.

İndirimli imar barışı kredisinin detayları!

Yaklaşık 13 milyon yapıyı yakından ilgilendiren İmar Barışı için Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank indirimli kredi faizi kampanyasıyla imar barışı kredisi kullandırmaya başladı. 

Kooperatif yapıları için imar barışına başvurulur mu?

31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi veriliyor. Peki, kooperatif yapıları için imar barışına başvurulabilir mi?

Tapu tahsis belgesi olanlar imar barışına başvurabilir mi?

İmar mevzuatına aykırı, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışına başvurulabiliyor. Peki, tapu tahsis belgesi olanlar imar barışına başvurabilir mi?

15 soruda imar barışında ödeme!

İmar barışında yapı kayıt belgesi alınabilmesi için belge bedelinin ödenmesi gerekiyor. Peki, imar barışında kimler ne kadar ödeyecek? İmar barışında ödeme nasıl ve nereye yapılacak?

İmar barışıyla Türkiye'nin en büyük sorunu çözüldü!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, imar barışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin büyük sorununun çözüldüğünü belirten Nasır, kanunun devrim niteliğinde olduğunu söyledi. 

İmar barışıyla kat mülkiyetli tapu alınabilir!

İstanbul Zirve Yapı Denetim ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Akpınar, imar barışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tüm yapıların yasallık kazandırılacağını belirten Akpınar, İmar barışıyla kat mülkiyetli tapu alınabileceğini söyledi.

Varlık barışı ve imar barışında süre uzar mı?

Vergi barışı, varlık barışı ve imar barışı düzenlemeleri kapsayan seçimden önce Resmi Gazete'de yayımlanan ve Meclisten geçen mali af yasasındaki detaylar belli oldu. Peki, düzenlemelerde süre uzar mı? Sizler için araştırıldı...

halkbank imar barışı kredisi Haberi

halkbank imar barışı kredisi

13 milyon yapıyı yakından ilgilendiren imar barışı başvuruları 8 Haziran 2018 tarihinde başlamıştı. Başvurular 31 Ekim 2018'e kadar kabul edilecek.

3 kamu bankası imar barışı düzenlemesine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak çalışma yürüttü. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank; ‘Yapı Kayıt Belgesi’ alacaklar için kredi faiz oranlarında indirime gitti.

3 kamu bankası tarafından hazırlanan "imar barışı kredisi" bugünden itibaren başvuru sahiplerinin kullanımına sunulacak. İmar barışı kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşların başvurularını 31 Ekim 2018 tarihine kadar e-devlet üzerinden yapması gerekiyor. Başvuru sahipleri daha sonra İmar Barışına konu tahakkuk tutarları kadar finansman ihtiyaçlarını; 3 kamu bankasından 60 aya kadar vade seçenekleriyle 1,33’den başlayan faiz oranları ile kredi olarak karşılayabilecekler.


32 soruda imar barışı yönetmeliği...