18 / 05 / 2024

halkbank kobi desteği

halkbank kobi desteği

Halkbank, KOBİ'lere yönelik düzenlediği 'Üreten Türkiye Buluşmalarına 75'inci kuruluş yıl dönümde yeniden başladı. Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan buluşmada, Konya'da şube sayılarını hızla arttırmayı hedeflediklerini söyledi..

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği DAHIL projesi kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilerek, 375 bin Euro hibe desteği sağlandı.

EBRD, deprem bölgesindeki KOBİ’lere 60 bin Euro'ya kadar hibe desteği verecek! 

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından, depremden etkilenen 11 şehirdeki KOBİ’lere 60 bin Euro'ya kadar hibe desteği verilecek. İşte ayrıntılar...

Bu desteği kaçıran çok üzülür! Tek seferde 150 bin TL verilecek

KOSGEB ve Halkbank ortaklığı ile bir kereye mahsus olmak koşuluyla geri ödemesiz 150.000 TL kira desteği sunulacak. Bunu duyar duymaz ayrıntılarla alakalı araştırmalar başladı. Tek seferlik olmak üzere 150 bin TL kira desteği detayları haberimizde. 

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

Halkbank müjdeyi verdi! Düşük faizli 60 ay vadeli 500.000 TL kredi desteği! 

Halkbank 60 ay vadeli 500.000 lira kredi desteğinden yararlanmak isteyenler başvuru şartlarını ve detaylarını araştırıyor. Peki Halkbank esnaf kredi desteği kimlere verilecek? Halkbank 60 ay vadeli kredi başvurusu nasıl, nereden yapılır?

KOBİ'ler için 3 ay kira desteği sağlanmalı! 

ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, koronavirüsün etkilerini bir yazılı açıklama ile açıkladı. Danışman açıklamasında, KOBİ'lere kira desteği verilmesi gerektiğini ifade etti...

Halkbank'tan tüm esnaf ve sanatkarlara kredi desteği!

Halkbank, ayrım yapmaksızın tüm esnafa 25 bin lira nakit kredi ve 25 bin lira ticari kart desteği verecek.

Suriyelilerin yaşadığı yerel yönetimlere kredi desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili kuruluşu İller Bankası, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ile gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde Suriyelilerin yoğun olarak bulunduğu yerel yönetimlere yaklaşık 375 milyon dolar kredi desteği sağladı

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015!

Kentsel dönüşümden yararlanarak anlaşma yolu ile tahliye edilen riskli binaların mal sahiplerine devlet birtakım finansal desteklerde bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015..

Devlet konut kredisi desteği 2015!

7 Nisan 2015 tarihinde yürürlüğe giren Bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun ile devlet konut kredisi desteği yapacak. İşte devlet konut kredisi desteği 2015 şartları..

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

halkbank kobi desteği Haberi

halkbank kobi desteği

Halkbank, 'Üreten Türkiye Buluşmaları'na start verdi. Halkbank, KOBİ'lere yönelik düzenlediği 'Üreten Türkiye Buluşmalarına 75'inci kuruluş yıl dönümde yeniden başladı. Konya'da Dedeman Otel'de sunuculuğunu Kadir Çöpdemir'in gerçekleştirdiği ilk buluşmaya Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, ekonomist Deniz Gökçe, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, yaklaşık 500 KOBİ temsilcisiyle panelde bir araya geldi. 


Kuruluşlarından bu yana KOBİ bankacılığında liderliği sürdürdüklerini belirten Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, "Bizi diğer bankalardan itibarımız ayırıyor. Halkbank'ta devletin yüzde 51'lik payı var. Uluslararası ölçekte ciddi itibar sahibiyiz. Bankacılık anlayışımızda verdiğimiz kredilerin etkin ve verimli kullanılmasını amaçlıyoruz. 

KOBİ'lerin danışmanı olarak hareket ediyoruz" dedi. Konya'da yeni şubeler açacaklarını vurgulayan Aslan, "Şu an Konya'da 10'u merkezde olmak üzere 21 şubemiz, 29 bin KOBİ müşterimiz var....