08 / 07 / 2024

Halkbank Sırbistana açılıyor

Halkbank Sırbistana açılıyor

Halkbank, Sırp Cacanska Banka AD' ye talip oldu. Dev bankaların da teklif sunduğu Cacanska ' nın 385 milyon dolar aktif büyüklüğü ve 390 çalışanı var...

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor!

12 İstasyondan oluşan ve Ataköy - İkitelli arasını 21.5 dakikaya düşürecek olan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

İBB İstihdam Ofisi'nin 4'üncüsü Sancaktepe'de yarın açılıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun işsizlik soruna çözüm olacağını vaat ettiği Bölgesel İstihdam Ofislerinin 4’üncüsü Sancaktepe’de yarın açılıyor...

Beğendik Köprüsü bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılacağı Beğendik Köprüsü bugün hizmete açılıyor...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Yeşilköy'deki pandemi hastanesi 31 Mayıs'ta açılıyor!

Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi'nde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mayıs tarihinde açılışını duyurduğu hastane inşaatındaki son durum da havadan görüntülendi.

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Avrupa'nın en büyük hastaneleri Türkiye'de açılıyor!

Türkiye, sağlık alanında yapılan yenilikler kapsamında şehir hastaneleri hayata geçirmeye devam ediyor. Avrupa'nın en büyük hastaneleri sıra sıra açılıyor. 

Halkbank Sırbistana açılıyor Haberi

Halkbank Sırbistana açılıyor

Halkbank, Sırp Cacanska Banka AD'ye talip oldu. Dev bankaların da teklif sunduğu Cacanska'nın 385 milyon dolar aktif büyüklüğü ve 390 çalışanı var.


Halkbank, yurtdışında büyümesini sürdürüyor. Sırbistan'da bankacılık faaliyetinde bulunan Cacanska Banka AD'nin satışa sunulan yüzde 76.76'lık hisselerinin satın alınması için fiyat teklifinde bulundu. Halkbank'ın almak için harekete geçtiği Cacanska'nın piyasa değeri ise 33.8 milyon dolar seviyesinde. 1956 yılından beri faaliyet gösteren ve 2013 sonu itibarıyla aktif büyüklüğü 385 milyon dolar olan Cacanska Banka'nın 390 çalışanı bulunuyor. 


EN GÜÇLÜ ADAY KONUMUNDA 

Banka ayrıca 57 milyon dolar sermayeye sahip. Satışa sunulan hisselerle Fransız Societe Generale ve Rus VTB Bank'ın da ilgilendiği ancak en güçlü adayın Halkbank olduğu belirtildi. Halkbank Sırbistan'da bankacılık faaliyetinde bulunmak amacıyla, inceleme için ön izin aldığını ve çalışmalara başladığını haziran...