29 / 04 / 2024

Hamamlıçayköy Kaplıcası açılışı

Hamamlıçayköy Kaplıcası açılışı

Çorum Hamamlıçayköy Kaplıcaları, yaz sezonuna kapılarını açtı. Uzun süredir devam edren Yenileme çalışmalarının bitmesi ile yeni bir yüz ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Hamamlıçayköy Kaplıcaları yaz sezonuna hazır.

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

İBB'den yaz önlemleri: Kıyı kanununa aykırı yapı inşa edilemeyecek!

İstanbul Valiliği, vatandaşların sağlıklı ve güvenli şartlarda yüzme ihtiyaçlarının sağlanması için alınan önlemler kapsamında kıyı kanununa aykırı yapı inşa edilemeyeceğini belirtti...

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun açılış tarihi belli oldu!

İstanbulluların dört gözle beklediği Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun açılış tarihi belli oldu.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

Beykoz Stadı açılış için gün sayıyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek açılış için gün sayan Beykoz Stadı'nda incelemeler yaptı.

Türkiye'nin en büyük yurdu açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek seferde yapılan en büyük yurt projesi olan Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu tamamlanıyor. 10 bin kişilik açılışa hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Büyük Salon açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kapsamında yapımı son aşamaya gelen Sergi Salonu binasındaki çok amaçlı salonlardan olan Büyük Salon, bugün açılıyor. Büyük Salon bugün ilk misafirlerini ağarlayacak. Salondaki ilk organizasyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 2 bin muhtarla iftarda bir araya

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Avrupa'nın en büyük hastaneleri Türkiye'de açılıyor!

Türkiye, sağlık alanında yapılan yenilikler kapsamında şehir hastaneleri hayata geçirmeye devam ediyor. Avrupa'nın en büyük hastaneleri sıra sıra açılıyor. 

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor!

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de inşa edilecek proje için tabela asıldı. Projenin yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

İzmir Gerenköy'e çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi şimdi de Foça Gerenköy'e çok amaçlı bir salon inşa ediyor.

Hamamlıçayköy Kaplıcası açılışı Haberi

Hamamlıçayköy Kaplıcası açılışı

Hamamlıçayköy düzenlenen törenle yeniden faaliyet vermeye başladı. Açılışa AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AKP İl Genel Meclis Üyesi Erhan Akar, AKP İl Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akın, AKP Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Kanat, Köy Muhtarları Derneği Başkanı Hacı Koca, Üçtutlar Mahalle Muhtarı Mehmet Bölükbaşı, Taksiciler ve Minibüscüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Cinbek, köy muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.



Kurdeleyi kesen AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, tesiste incelemelerde bulundu. İşletme Sorumlusu Bekir Söylemez tesis hakkında yetkililere bilgi verdi. Söylemez, müşterilerine daha kaliteli hizmet vermek için yenilendiklerini ve 7/24 daha iyi hizmet verebilmek için çalıştıklarını söyledi. 



Hamamlıçay Köyü Kaplıcaları İşletmecisi Bekir Söylemez yaptığı açıklamada insan...