14 / 05 / 2024

hamidiye tabyaları

hamidiye tabyaları

Çanakkale'de 1915'te Deniz Savaşları'nın yaşandığı tarihi Hamidiye Tabyalarının 100. yıl kapsamında gerçekleştirilen projeler arasında 18 Mart 2015'e yetiştirileceği belirtildi. Tabyalar tamamlanınca turizme de katkı sağlanacak.

Çanakkale Hamidiye Tabyaları 18 Mart'a yetişecek!

Çanakkale'de 1915'te Deniz Savaşlan'nın yaşandığı tarihi Hamidiye Tabyalarının 100. yıl kapsamında gerçekleştirilen projeler arasında 18 Mart 2015'e yetiştirileceğini belirten AK Parti Milletvekili İsmail Kaşdemir "Hamidiye Tabyaları 18 Mart 2015 tarihine

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesi, 6838 ada, 1 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'yle ilgili araştırma önergesi verildi!

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapatılmadan yerinde yenilerek hizmetlerine devam etmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 28 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.

TOKİ Kırklareli Merkez Hamidiye başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Merkez Hamidiye başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kırklareli Merkez Hamidiye başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Merkez Hamidiye başvuruları yarın sona eriyor.

TOKİ Kırklareli Merkez Hamidiye 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Merkez Hamidiye projesinde yer alan 38 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Kırklareli Merkez Hamidiye başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Merkez Hamidiye projesi için başvurular yarın başlıyor.

Cape Town'daki Nur'ul Hamidiye Camisi restore edildi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town kentindeki Nur'ul Hamidiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin zemini mi kaydı?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe'deki yeni hastane binasında ‘zemin etüdünün yapılmamasından kaynaklı taban kayması' yaşandığı ve bu sebeple açılmadığı ileri sürüldü...

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'nin inşaatında son durum!

İnşaatına 2010'da başlanan Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi, henüz tamamlanamadı. İptal edilen ihalelerden sonra, Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi için üçüncü kez ihaleye çıkılacağı ileri sürülüyor...

Çekmeköy Hamidiye'de park alanının imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 4017 parselin bitişiğinde yer alan park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

hamidiye tabyaları Haberi

hamidiye tabyaları

Çanakkale'de 1915'te Deniz Savaşları'nın yaşandığı tarihi Hamidiye Tabyalarının 100. yıl kapsamında gerçekleştirilen projeler arasında 18 Mart 2015'e yetiştirileceğini belirten AK Parti Milletvekili İsmail Kaşdemir "Hamidiye Tabyaları 18 Mart 2015 tarihine yetişecek" dedi. 


Dinlenme tesisleri Çanakkale'ye verdikleri destekten ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'na teşekkür eden AK Parti Milletvekili İsmail Kaşdemir, "Hamidiye Tabyaları Çanakkale ve Ankara'nın birlikte ne kadar güçlü projeler ortaya çıkardığının bir göstergesidir. 25 milyonluk devasa bütçesi ile bu kale turizmine büyük katkı sağlayacaktır" dedi. 


Çanakkale Barbaros Mahallesi sahil kesiminde 105 dönümlük arazi üzerinde bulunan tarihi Hamidiye Tabyaları tamamlanınca içinde Çanakkale Savaşları ve Çanakkale'yi anlatan farklı temaların yer alacağı alanlar dışında, spor ve sosyal aktivitelerin bulunduğu alanlar ile kültür alanları ve dinlenme tesisleri bulunacak. 

Milliyet...