18 / 05 / 2024

Hamit Demir En büyük hobim çocuklarım

Hamit Demir En büyük hobim çocuklarım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, iş yaşamı dışında gündelik hayatına ilişkin olarak yapmayı sevdiği şeylerden, hobilerinden bahsetti. İşte Milliyet Emlak'ın sorularına verdiği yanıtlar...

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına bugün tekrar indirim geldi! İşte Güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörü için demir en önemli malzemelerden biri.  İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından bugün tekrar indirim geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyat listesi... 

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

İnşaatın en temel yapı malzemelerinden çimento ve demire zam geldi mi? Çimento ve demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan çimento ve demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Çimento fiyatları kaç lira? Demir fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi...

Demir fiyatlarını düşüren dalga! Son 15 ayın en dip noktasını gördü

Demir fiyatları son 15 ayın en dip seviyesini gördü. Dalian'da demir cevheri Çin'den talebe ilişkin gelen kötümser görünümle, üst üste beşinci gün de düşerek iki haftanın en düşük seviyesini geçti.

Konut fiyatları yüzde 40 artacak!

Türkiye'de yükselen konut fiyatları vatandaşın ev sahibi olmasını ertelemeye devam ediyor. Demir İnşaat'ın Patronu Hamit Demir vatandaşa ev almaları konusunda kritik tarihi verdi. 

O ilde konut fiyatları uçacak! Metrekaresi 6 bin 500 TL!

Hamit Demir, uzun süredir konut yatırımlarının beklemede olduğunu dile getirdi ve “Yeni ev yapılmıyor, stoklar da tükenmek üzere. Pandemiden sonra İstanbul'da ev bulmak zorlaşacak. Yeni konutlarda ise metrekare fiyatı minimum 6 bin 500 TL olacak” dedi. 

Elazığ'da inşaatta üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi!

Elazığ'da, şantiyede çalıştığı sırada üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi.

En uzun demir yolu tünelinin inşaatı tam gaz!

Güneydoğu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayacak olan Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattında bulunan ve "en uzun demir yolu tüneli" olarak nitelendirilen çift tüplü tünelin bir tüpünde delme işlemleri tamamlandı.

Sabiha Gökçen-Pendik metrosu inşaatında işçilerin üzerine demir düştü!

Sabiha Gökçen-Pendik arasındaki metro hattının Pendik Yayalar Mahallesi'ndeki tünel inşaatında, işçilerin üzerine demir düştü.

Hamit Demir En büyük hobim çocuklarım Haberi

Hamit Demir En büyük hobim çocuklarım

Nasıl bir evde yaşıyorsunuz?

Çocukluğum Bakırköy - Bahçelievler’de geçtiği için buradan hiçbir zaman kopamadım. Şu an ailemle birlikte oturduğumuz evimiz de Ataköy’de.



Bir gününüz nasıl geçer?

Günümün geneli toplantılar ve iş görüşmeleriyle geçiyor ama mutlaka kendime ve aileme de kaliteli zaman ayırıyorum. Kendime ve aileme ayırdığım zaman ne kadar kaliteli olursa, işe ayırdığım vakitten de o kadar keyif alıyorum. Her gün Sabah erken kalkar ve mutlaka sporumu yaparım. Kahvaltı ve akşam yemeğinde ailemle olmaya özen gösteririm.



İş dışındaki hobileriniz neler?

Benim en büyük hobim çocuklarımdır. Çocukları çok seviyorum. Çocuklarımla geçirdiğim vaktin yerini başka hiçbir şey tutamaz.  Çocuklarımızla geçmişe, bugüne ve geleceğe ilişkin sohbetler yapmayı güzel bir alışkanlık haline getirdik. Bunun haricinde Tenis oynamayı, ata binmeyi ve doğa yürüyüşleri yapmayı severim.



Enstrüman çalar mısınız?

Aslında ben saz...