14 / 05 / 2024

Hamza Belli

Hamza Belli

YNS Çağdaş İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hamza Belli tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Şubat'ta Ümraniye, Armağanevler Mahallesi'nde kuruldu.

Demir Anatolia: Demir İnşaat Yakuplu projesinin adı belli oldu!

Demir İnşaat'ın Yakuplu'da hayata geçireceği yeni projesinin adı belli oldu. Demir Anatolia adını taşıyan projede 680 adet daire, 28 adet villa, 57 adet ticari birim yer alıyor.

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı durakları belli oldu!

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı durakları belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Raylı Sistem Projesi için bakanlığa başvuruda bulundu. Hat üzerinde 14 istasyon olacak...

Hamza Can: İnşaat demirindeki fiyat artışı sektörü zora sokacak!

İnşaat demirindeki fiyat artışının inşaat sektörünü zora sokacağını ifade eden Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Hamza Can, "İnşaat sektöründe son aylarda temkinli bir yaklaşım gözleniyor'' dedi.

Sultanbeyli-Kurtköy Hızlı Tren Metro Hattı güzergahı belli oldu!

Sultanbeyli-Kurtköy YHT Metro İstasyonu güzergahı belli oldu. 320 milyon TL'ye mal olması beklenen Sultanbeyli-Kurtköy Hızlı Tren İstasyonu Metro Hattı projesi için başvuru yapıldı...

Pasifik-Çiftay İnşaat EGO arsası projesinin detayları belli oldu!

Pasifik İnşaat ile Çiftay İnşaat'ın Ankara Yenimahalle'de Emlak Konut GYO arsasında inşa edeceği projede detaylar belli oldu. Proje içerisinde 2 bin 510 daire, 313 oda kapasiteli otel yer alacak.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları'nın daire fiyatları belli oldu!

Düzce Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Camikebir mahallesinde yapılan dairelerin satış fiyatları belli oldu. Muhammen bedel üzerinden daireler 28 Nisan tarihinde yapılacak olan ihale ile satılacak.

Vodafone Arena'nın açılış programı belli oldu!

Beşiktaş Futbol Takımı'nın maçlarına ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'nın yarınki protokol açılış programı belli oldu. İşte Vodafone Arena'nın açılış programı...

Sur Planı'nda klimaların yeri bile belli!

Hükümetin aylardır üzerinde çalıştığı ‘Sur Planı’ üç bakanın katılımıyla Diyarbakır’da açıklanacak. Ünal, “İnsansızlaştırmak söz konusu değil. Planda, klimaların nereye takılacağı, yolların ölçüsü, kullanılacak malzeme bile bile belli" dedi.

Yeni Nesil Eyüp: Ortadoğu Grup Eyüp projesinin adı belli oldu!

Ortadoğu Grup'un Eyüp'te hayata geçireceği projenin adı belli oldu. Yeni Nesil Eyüp adını taşıyan proje Mahmutbey Mecidiyeköy metrosunun Yeşilpınar istasyonunun yanı başında inşa edilecek.

Mod İstanbul: Ortadoğu Grup Kağıthane projesinin adı belli oldu!

Ortadoğu Grup'un Kağıthane'de hayata geçireceği 110 konutluk yeni projesinin adı belli oldu. Mod İstanbul adını taşıyan projesi için ön talep toplanıyor...

Hamza Karataş: Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık!

Çorum'un Osmancık İlçe Belediye Başkanı Hamza Karataş mahalle muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda iki yıllık faaliyetlerini değerlendi. ÇORUM'un Osmancık Belediye Başkam Hamza Karataş, "Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık" dedi.

Sinpaş Palas: Sinpaş Yapı Çakmak projesinin adı belli oldu!

Sinpaş Yapı’nın Ümraniye 'de hayata geçireceği projenin adı belli oldu. Sinpaş Palas adını taşıyan proje ön satışa çıktı. 2 bin 500 konutun yer aldığı ve etap etap satışa çıkarılacak olan projenin ilk etabında 160 adet konut yer alıyor

Arsalar ve evler Kanal İstanbul'un güzergahı belli olmuş gibi pazarlanıyor!

‘Kanal İstanbul’un güzergâhı belli değil ama ev ve arsalar sanki belli olmuş gibi pazarlanmaya devam ediliyor. İnşaat şirketleri arasında haritada ‘Kanal İstanbul’un yerini çizen de var, Kanal İstanbul’a net uzaklığını söyleyen de..

Hamza Belli Haberi

Hamza Belli

YNS Çağdaş İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hamza Belli tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu. 


YNS Çağdaş İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


YNS Çağdaş İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi, Çakmak İşmerkezi,...