08 / 05 / 2024

Hamzeh Judıcıal adres 

Hamzeh Judıcıal adres 

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Hamzeh tarafından kuruldu.

Apartmanda kullanılmayan kapıcı dairesi satılabilir mi?

Apartmanlarda yer alan kapıcı dairelerinin satışına dair yasal mevzuatvatandaşlar arasında merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, bazı apartmanlarda yer alan kapıcı çalıştırılmazken kapıcı dairelerinin satışına dair bir takım yollar araştırılmaktadır. 

Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

Kasım ayının gelmesiyle beraber sıcaklıkların düşmesi sonucu insanlar elektrikli ısıtıcı alımlarına hız verdi. Bu kapsamda, Sinbo da tüm kullanıcıları memnun edecek bir elektrikli ısıtıcıyı piyasaya çıkardı.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Havva Betül Cığal tarafından kuruldu.

Erken emeklilik için yaş koşulu yok! 10 yıl çalışıp, 1800 gün prim ile emeklilik imkanı! İşte ayrıntılar...

Milyonlarca vatandaş nasıl erken emekli olabilirimin hayaliyle araştırma yapıyor. SGK erken emeklilik için bazı istisnai durumları açıkladı. İşte ayrıntılar...

Sigortasız kapıcı çalıştırılır mı?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusun sorduğu ''Kapıcı dairesinde oturduğum apartmanın çöp alma ve temizlik işlerini yapıyorum. Sigortasız çalışmam  yasal mı, sigortamın bildirilmesi gerekmez mi?'' sorusunu yanıtlandırdı.

Ücretsiz izne çıkana destek! En düşük 2.145 lira ödenecek!

T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışma hayatını etkileyecek çok önemli bilgiler verdi. Kısa çalışma ödeneği 30 Haziran'a kadar uzatılmış olup, geriye dönük olarak 1 Nisan'dan itibaren uygulanmaya alınacak. Bu fırsattan faydalanan kişilere en az 2.146 lira ödenecek.

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Hamzeh tarafından kuruldu.

Apartmanlarda kapıcı çalıştırmanın kuralları neler?

Sitelerde kapıcı çalıştırmanın bazı kuralları bulunuyor. Peki, sitelerde çalıştırılan kapıcılar konusunda yasal düzenlemeler neler? İşte detaylar...

Yeni dönemde ofisler, AVM’ler ve otellerde çok şey değişecek!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, normalleşme sürecinin başlamasıyla ofisleri, otelleri ve AVM’leri değerlendirdi. Yazıcı, alınacak önlemleri ve bundan sonra ki süreçte karşılaşılacak adımlardan bahsetti.

İstanbul'da sağlık çalışanlarının konaklayabileceği yerler tahsis edildi!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada Kovid-19 pandemisine karşı mücadele veren sağlık çalışanlarının dinlenebilmesi için şehirde 3 bin 151 kişilik yer tahsis edildiğini duyurdu.

Hafele'den 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması!

Hafele Türkiye tarafından yayınlanan 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması, konut yatırımcılarının tercihlerini ortaya koydu.

Egeliler büyük balkon, Doğulular çift mutfak istiyor!

Türkiye'de "Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları” araştırmasının sonuçları ortaya çıktı. Araştırmaya göre, Ege Bölgesi’nde en çok ‘geniş balkon’a önem verilirken, yemek kültürünün çok güçlü olduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da birden fazla mutfağın olduğu mimari tasarımlar tercih ediliyor.

Hamzeh Judıcıal adres  Haberi

Hamzeh Judıcıal adres 

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Hamzeh tarafından kuruldu.

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkân, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul...