30 / 06 / 2024

Han Han Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Han Han Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Han Han Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 11 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Hande Büyük Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Han Investment Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Investment Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hebip tarafından kuruldu.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfına geçti!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin "Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı"na geçtiğini duyurdu.

Bursa Koza Han'da çalışmalar başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada kentin önemli bir turizm değeri olan Koza Han’ın iç avlu kısmının komple revizyonunun Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını belirtti.

Hayriye Hanım Konağı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Hayriye Hanım Konağı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'e yapıldı. 

Tunçhan Metal Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Tunçhan Metal Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Rein Han İnşaat Otelcilik Turizm Kimya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rein Han İnşaat Otelcilik Turizm Kimya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 110 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Yıldız tarafından kuruldu. 

Tunçhan Metal Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tunçhan Metal Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Hasan Levent Tunçer tarafından kuruldu. 

Hanın İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanın İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Majed Kahlous tarafından kuruldu.

40 şehire Kültür Han projesi geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, şehirlerdeki cazibe noktalarını artırmak için harekete geçti. 40 şehirde yapılacak Kültür Han projesi için 650 milyon TL harcanacak.

Han Han Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Han Han Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Han Han Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te Hande Büyük Müdürlüğü'nde kuruldu.


Han Han Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a) Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri, otel, motel, kamping, her türlü turistik tesis, alışveriş merkezi,spor tesisleri, spor sahaları işletmeciliği, b)Otel, motel, kamping, her türlü turistik tesis, alışveriş merkezi,spor tesisleri, spor sahaları yapar, satar, kiraya verir, şehirler kurar, iş hanları, yol, köprü, baraj,kanal, tünel, fabrika binaları, hava alanları, gerek kendi arsa ve arazileri gerekse özel ve tüzel kişilere veya hazineye ait arsa ve araziler üzerinde her türlü konut, toplu konut, turistik tesis, tatil köyleri ve konaklama tesisleri inşaa eder, bunları kiralar, kiraya verir, işletir, satar, satın alır ve üçüncü...