02 / 05 / 2024

Handan Toprak chp

Handan Toprak chp

CHP İstanbul Avcılar Belediye Başkan Adayı Hanay Handan Toprak Benli kimdir? Hanay Handan Toprak Benli bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Dr. Hanay Handan Toprak Benli'nin biyografisi bu haberde...

Handan Toprak kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Toplantıda belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Avcılar Belediye Başkan adayı olan Handan Toprak kimdir?

Erdoğan Toprak'tan Maliyeden yollanan kira geliri mektubuna tepki!

CHP Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, bakanlığın kira geliri elde ettiğini öngördüğü mükelleflere yolladığı mektuplara tepki gösterdi.

Erdoğan Toprak: Kripto para vurgunları ekonomik depremin habercisi!

Thodex’in sahibinin 2 milyar dolarlık vurgununun ardından kripto para piyasalarındaki son durum tartışmaları devam ediyor. CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, konuya ilişkin konuştu.

Toprak Mahsulleri Ofisi'ne bağlı taşınmazların satılacağı ilanla ilgili soru önergesi verildi!

Toprak Mahsulleri Ofisine bağlı bazı tesislere ait taşınmazların satılacağı ilan meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erdoğan Toprak'tan Kanal İstanbul çağrısı: Vazgeçin!

6.9’luk depremin ardından Seferihisar’da yaşanan mini tsunaminin sebep felakete dikkat çeken CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “İktidar 16 milyon İstanbullunun kaygısına saygı duymalı” dedi.

Erdoğan Toprak: 2021 bütçesi faiz ve müteahhit ödemelerine ayrıldı!

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, "Bütçe teklifi, faiz, borç, maaş ve müteahhitlere ödeme yapmanın ötesinde bir özelliği olmayan içi boş bir metindir" diye konuştu. 

Erdoğan Toprak: İmar affı, felaketlere zemin hazırlar!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Giresun'da yaşanan sel felaketinin bir sebebinin de yapı ruhsatı ve af karşılığı kaçak yapıları yasal hale getiren imar affı olduğunu belirtti.

Erdoğan Toprak: Kanal İstanbul siyasi çılgınlık!

Kanal İstanbul’u “siyasi çılgınlık” olarak niteleyen CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “Gemileri kanaldan parayla geçişe zorlamak mümkün değil. Dövize endeksli 25-30 yıllık gelir garantisi tutturulamayacak. Milletin sırtından ödenecek” diye konuştu.

CHP Değerli Konut Vergisi’ni yargıya taşıyor!

CHP, Değerli Konut Vergisi (DKV) için Anayasa Mahkemesi'ne iptal davası açacak. CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, "Anayasa Mahkemesi'ne iptal davası açacağız, Emlak Vergisi alınan konuta 2. vergi geliyor bu Anayasa'ya aykırı’’ diye konuştu...

CHP’den Boğaziçi raporu!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak tarafından İstanbul Boğazı ve belediyelerle ilgili yapılacak yasal değişiklik planlarına dair rapor hazırladı..

Avcılar Belediyesi'ne haciz şoku!

CHP’li İstanbul Avcılar Belediyesi’nden 6 milyon Türk Lirası alacaklı olan şirket haciz memurlarıyla kapıya dayandı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, makam koltuğunu kapısını kilitleyerek kurtardı

Handan Toprak Benli: Avcılar'a 100 yıllık imar planı yaptık!

İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin tek kadın belediye başkanı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli sosyal demokrat belediyecilik adına önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi.

Avcılar'ın 100 yıllık imar planı hazır!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Avcılar'ın 100 yıllık imar planını yaptıklarını söyledi.

Avcılar’ın 100 yıllık kent planında AVM yok!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli yaptığı açıklamada hazırladıkları imar planlarının hiçbirinde AVM yapılmasını öngörmediklerini, esnaflıkla toplumu kalkındıran geleneğe bağlı olduklarını belirtti.

Handan Toprak chp Haberi

Handan Toprak chp

Hanay Handan Toprak Benli kimdir?

CHP İstanbul Avcılar Belediye Başkan Adayı olan Dr. Hanay Handan Toprak Benli'nin biyografisi şu şekilde sıralanıyor:


1978 – 1982 Haccettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

1982 – 1983 Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi (Yatay Geçiş)

1983 – 1985 Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi (Yatay Geçiş)


SİYASİ DENEYİM

CHP


1993 – 2006 Devlet Memurluğu Sebebiyle Resmi Görev Almaksızın, CHP Avcılar İlçe Örgütüne Gönüllü Destek Sunumu

2006 – 2007 Ekim CHP Bahçeşehir Belde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Belde Sekreterliği

2007 Ekim – 2010 Ocak CHP Büyükçekmece İlçesi Yönetim Kurulu Üyeliği

2010 Ocak – 2012 Mart CHP Esenyurt İlçesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Seçim Organizasyon ve Koordinasyonundan Sorumlu Başkan Yardımcılığı

2012 Temmuz -(Devam) CHP İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Sağlık’tan Sorumlu Başkan Yardımcılığı


İŞ DENEYİMİ

Devlet


1986 – 1989, Düzce...