26 / 07 / 2024

Hande Soral ev

Hande Soral ev

KISA bir süre önce aşk yaşamaya başlayan oyuncular Hande Soral ve İsmail Demirci, birlikte yaşama kararı aldı. Çift, şu sıralar çekimlerden arta kalan tüm vakitlerini ev arayarak geçiriyor.

Hande Erçel 10 milyon TL'ye cam ev satın aldı!

Şu sıralar Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel, tamamı cam ağırlıklı 2 katlı lüks villa satın aldı. Erçel lüks villa için 10 milyon TL ödedi.

Hande Demir aylık 12 bin dolara kiraya çıktı!

Erdinç Acar’dan geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Hande Demir, yeni bir ev tuttu. Beykoz’da yaşayan ailenin yeni evininin Zincirlikuyu’daki ünlü bir rezidansta aylık kirası ise 12 bin dolara eve çıktı.

Hande ve Bensu Soral, çiftlik evinden vazgeçmiyor!

Gümüşlük'teki evlerinde yüksek ses nedeniyle komşularının rahatsız olduğu Oyuncu kardeşler Hande ve Bensu Soral, bu kez hep birlikte Dalyan'a gitti.

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

Bensu Soral, New York'tan 11 milyon dolara ev aldı!

Bensu Soral New York'tan ev aldı. Soral'ın yeni evlerinin değerinin 11 milyon dolar yani yaklaşık 65 milyon TL olduğu iddia edildi...

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e 145 bin TL'lik ev kiraladı!

Murat Dalkılıç, Hande Erçel çifti otelde kalmak yerine ev kiralamayı tercih etti. Dalkılıç, özel yüzme havuzlu lüks villa için aylık 145 bin TL'yi gözden çıkardı.

Hande Yener Londra’da ev alıyor!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gün gittiği Londra'da ev bakmaya başladı. Bir ayağı Avrupa'da olacak popçunun yeni evi için 4 milyon lira ödeyeceği açıklandı.

Hande Erçel Maslak’ta kiralık ev arıyor!

Murat Dalkılıç'ın evinden ayrılan Hande Erçel, yeni ev arayışına başladı. Erçel'in İdo Tatlıses’in Maslak’taki evine talip olduğu öğrenildi.

Bensu Soral Bebek'teki 20 milyonluk eve hayran kaldı!

Bensu Soral’la Hakan Baş, Eylül'de evlenecek. Ev arayışına başlayan çift Bebek'teki 20 milyonluk daireye hayran kaldı...

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Hande Yener, Zekeriyaköy'den 1.2 milyon TL'ye ev aldı!

Hande Yener, geçtiğimiz ay oyuncu Cem Şenol ile nişanlanmıştı. Yener, Şenol ile evlendikten sonra yaşamak için yeni bir ev satın aldı. Şarkıcı, Zekeriyaköy'den aldığı eve 1 milyon 250 bin lira ödedi.

Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı ev değiştirmedi mi?

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu Cihangir’de bir kafedeydi. Kocaoğlu’nun sevgilisi Hande Subaşı ile Cihangir’de başka bir eve taşındığı, Boğaz manzaralı yeni evine aylık 5 bin dolar kira ödediği iddia edilmişti.

Hande Subaşı Bebek ve Arnavutköy civarında ev arıyor!

Eşi Can Tursan'la boşanma davası bugün görülecek olan Hande Subaşı, taşınmak için ev aramaya başladı. Eşiyle oturduğu evden ayrılmak isteyen Subaşı, Bebek, Arnavutköy civarında ev arayışlarına hız verdi.

Hande Soral ev Haberi

Hande Soral ev

 “Yılanların Öcü” dizisinde başrol oynayan Soral ile “Babaların Babası” adlı sinema filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Demirci, şu sıralar çekimlerden arta kalan tüm vakitlerini ev arayarak geçiriyor. Sevgililerin yaşamak istediği yer ise İstanbul’un tarihi semtlerinden...