06 / 05 / 2024

Hangi araç hangi köprüyü kullanabilecek

Hangi araç hangi köprüyü kullanabilecek

Yıllık sadece işgücü ve yakıttan 1.8 milyar dolar katkı sağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü hizmete girdi. Ticareti hızlandıracak 3. Köprü ile Türkiye, 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefine bir adım daha yaklaştı.

Mayıs 2024 aile destek ödemelerini bekleyenler dikkat! 850 TL, 950 TL ve 1.250 TL hesaplara hangi tarihte yatırılacak? 

Mayıs 2024 aile destek ödemelerini bekleyenler paraların hesaplara hangi tarihte yatacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Mayıs ayı aile destek ödemeleri hesaplara hangi tarihte yatırılacak? 

Emekli promosyon en çok veren banka! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon sorgulama e-devlet!

Emekli promosyonu en çok veren bankalar milyonlarca emekli tarafından araştırılıyor. Bankalar, promosyon yarışına girerken, emekliler hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor. Öte yandan emekli promosyon sorgulama e-devlet üzerinden aratılıyor. İşte ayrıntılar...

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka açıklandı! İşte banka promosyonları... 

Binlerce emekli merakla maaş promosyonlarını araştırıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka hangisi? 

Arsa kredisi hangi bankalarda var? Arsa kredisi hesaplama 2024! Bankalar tek tek duyurdu!

Arsa yatırımı yapmak isteyenler, finansman sağlaması amacıyla arsa kredisini araştırıyor. Peki arsa kredisi hangi bankalarda var? İşte arsa kredisi hesaplama 2024!

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Nisan 2024 faizsiz kredi fırsatı için son 18 gün uyarısı! Hangi bankalar 0 faizle kredi veriyor? Hemen bakın!

Sıfır faizli kredi kampanyaları borcu olan pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor? İşte Nisan 2024'te faizsiz kredi veren bankalar...

Altın ve dolar biriktirenler dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Piyasalarda sert rüzgarların estiği bu hafta yatırımcılar da hangi yatırım araçlarının kazandırdığı hangi yatırım araçlarının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Mevduat faizleri yeniden tırmanışta: 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? Tek tek açıklandı! 

Son günlerde en çok araştırılan konular arasında yer alan mevduat faizleri yeniden canlandı. Peki 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar oldu? İşte banka banka o rakamlar...

Yatırım araçlarının yeni hafta performansı belli oldu! Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen bakın!

Yatırım araçlarının merakla beklenen yeni hafta performansı belli oldu. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

12 banka peş peşe açıkladı! 1 milyon TL için hangi banka ne kadar faiz veriyor? Hemen bakın!

Yastık altında parası olan vatandaşlar hangi bankanın ne kadar mevduat faizi verdiğini araştırıyor. Peki bankaların mevduat faizlerinde son durum ne? 1 milyon TL için hangi banka ne kadar faiz veriyor? Hemen bakın...

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

Hangi araç hangi köprüyü kullanabilecek Haberi

Hangi araç hangi köprüyü kullanabilecek

Türkiye, 2023 hedefine ulaşmak için önemli bir kilometre taşını daha atladı. Boğaz’ın 3’üncü gerdanlığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü, dün düzenlenen tarihi törenle hizmete girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile çok sayıda devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla açılan yeni köprü, bir yandan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından dışarıda algı operasyonu yürütenlere en iyi cevap olurken, diğer yandan açılışla yabancılara Türkiye’nin hedeflerinden vazgeçmeyeceğinin  mesajı verildi.


20 soruda Yavuz Sultan Selim Köprüsü!



1.8 MİLYAR $ CEPTE KALACAK

3 milyar dolara mal olan köprünün devreye girmesiyle her yıl ortalama 1.8 milyar doların cepte kalması bekleniyor. Bu rakamın birinci ve ikinci köprüye fazla yüklenilmesi nedeniyle ortaya çıkan 1 milyar 450 milyon doları akaryakıt, 335 milyon doları da iş gücü kaybından kaynaklanıyor. Böylece sadece...