29 / 04 / 2024

hangi fırınlar toplatılıyor

hangi fırınlar toplatılıyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, gaz alarm dedektörü ve fırınların da aralarında bulunduğu güvensizliği tespit edilen 17 ürün hakkında toplatma kararı verdi. Söz konusu listede ağırlıklı olarak ısıtıcı ve yangın söndürme cihazları bulunuyor.

İki ildeki 38 adet arsa ve arazi 8 taksitle satılıyor! Milli Emlak'tan Nisan fırsatı!

Afyonkarahisar Çay'da ve Kırklareli Vize'de yer alan 38 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Fiat'tan şubat kampanyası! O modelde 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı başladı!

Araba almak isteyenlerin en çok tercih ettiği otomobil markası olan Fiat şubat ayına özel kampanyasını açıkladı. Fiat'ın tamamen elektrikli modeli 500e'de 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satılıyor.

İzmirlilere müjde! Çiğli Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmirlilerin merakla beklediği Çiğli Tramvayı’nda test sürüşleri başlıyor. Söz konusu tramvay hattının 15 Şubat 2024 tarihinde resmen hizmete açılması bekleniyor. 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa, peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeyle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki Kahramanmaraş ve Malatya'daki arsalar için ihale ne zaman? 

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50'si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

Bursa Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahalle ve Vani Mehmet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 50 peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den muaf satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Böylesi ilk defa görüldü! Kiracılı ev, evin fiyatını düşürüyor!

Gayrimenkul sektöründe ilk defa bir durum görüldü ve deyim yerindeyse devran tersine döndü! Ev sahipleri için garanti niteliğinde olan ev kiralarında durum biraz değişti. Yüzde 25’lik zam sınırıyla tatmin olmayan kiracılar artık ev fiyatlarının düşürülmesini sağlıyor. 

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Çiftçilere sıfır faizli kredi müjdesi! Başvurular başladı mı? Nasıl alınır? Hemen bakın!

Çiftçilere sıfır faizli hayvancılık kredisine ilişkin ayrıntılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği müjdelerin ardından merak konusu oldu. Peki sıfır faizli hayvancılık kredisi nasıl alınır? Başvurular başladı mı? İşte, çiftçilere kredi desteğine ilişkin ayrıntılar...

Ocaklı fırınlar kaç TL, en uygun fiyatla nereden alınır? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Mutfakların olmazsa olmazları arasında yer alan, çeşit çeşit yemeği aynı anda pişirme imkanı sağlayan ocaklı fırınlar yaygın bir kullanıma sahip. Peki, ocaklı fırında en çok tercih edilen marka hangisi? Beko ocaklı fırın kaç TL? İşte detaylar...

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

hangi fırınlar toplatılıyor Haberi

hangi fırınlar toplatılıyor


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, gaz alarm dedektörü ve fırınların da aralarında bulunduğu güvensizliği tespit edilen 17 ürün hakkında toplatma kararı verdi. Söz konusu listede ağırlıklı olarak ısıtıcı ve yangın söndürme cihazları bulunuyor.


Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, haklarında piyasaya arz yasağı, toplatma ve bertaraf kararı verilen ürünler arasında gaz alarm dedektörleri, fırınlar, bazı taşıtlar için arka işaret levhaları, ısıtıcılar, setüstü ocak, elektrik kablosu ve yangın söndürme cihazı bulunuyor.


Duyuruda ayrıca, güvensizlik nedeni ile alınan toplatma kararlarının, mevzuat ile belirlenen süreçlerin tamamlanmasına müteakip duyurulmasına devam edileceği ve toplatmaya konu ürünlerden ellerinde bulunanların, ürünün üreticisine başvurması gerektiği ifade...