05 / 05 / 2024

hangi ilçelerde konut fiyatları arttı

hangi ilçelerde konut fiyatları arttı

Nazmi Durbakayım, Marmaray ve metrobüs gibi ulaşım projelerinin bölgedeki ev fiyatlarını yüzde 75'e kadar, üçüncü boğaz köprüsü ve 3. havalimanının ise arsa fiyatlarını yüzde 300 artırdığını söyledi.

Ahmet Sarıcalı: İstanbul'un kazandıracak tarafı Asya Yakası!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Şua İnşaat Satış Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı, 2014 yılının ikinci yarısının neler getireceğini anlatırken değer kazanacak bölgelerden de bahsetti.

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? Maslak, Seyrantepe, Ümraniye... Tek tek açıklandı!

İstoç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, Manhattan ile İstanbul'daki konut kiralarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? İşte o rakamlar...

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

15 bin liraya hangi ilçede kaç metrekare konut kiralanabiliyor? Son zamanların gözde şehri için tek tek açıklandı! 

Endeksa, ‘Kent Kıymet Raporu’ serisi ile bu defa Antalya'yı mercek altına aldı. Raporda, kiralık ile satılık konut fiyatlarına ve 15 bin liraya hangi ilçede kaç metrekare konut kiralanabileceğine yer verildi. İşte o rakamlar...

Bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! İşte 21 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Elektrikler bugün nerede kesilecek? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? İşte 21 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Bursa 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Bu ilçelerde elektrikler kesilecek! İşte 17 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 17 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde yaşayanlar hemen bakın! İşte 16 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da ne zaman elektrikler kesilecek? Vatandaşlar hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağını merak ediyor. İşte 16 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! İşte 13 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi meydana gelecek mi? Hangi ilçelerde elektrik kesileceğinin yaşanacağı tek tek araştırılıyor. 13 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

TOKİ Ordu 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu Aybastı 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Ordu projesi detayları...

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesi için düğmeye bastı...Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor...

İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanır?

İstanbul’da Mart 2023 sonu itibarıyla ortalama konut kiraları bir önceki aya göre yüzde 11 artması ile Endeksa İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanabileceğini açıkladı. İşte o ilçeler...

hangi ilçelerde konut fiyatları arttı Haberi

hangi ilçelerde konut fiyatları arttı

Yapı Endüstri Merkezi'nce düzenlenen ve sektörün önde gelen  isimlerinin konuşmacı olarak yer aldığı "2014 Konut Konferansı"nda yaptığı sunum  sonrası AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Durbakayım, ulaşım alanındaki mega  projelerin konut sektörüne getirdiği hareketliliğe işaret etti. 

 Marmaray ile metrobüsün, vatandaşların yoğun olarak yaşadığı  bölgelerin birbiriyle irtibatını sağladığını dile getiren Durbakayım, bu  bölgelere ulaşımın daha önce de farklı şekillerde olduğunu, Beylikdüzü, Esenyurt  gibi bölgelere halk otobüslerinin gittiğini aktardı. 

 Durbakayım, Marmaray'ın iki kıtayı birleştirdiğini, buradaki ulaşımı  fazlasıyla kolaylaştırdığını, metrobüsün de artık her geçen gün yoğunlaşan E-5  trafiğinde vatandaşların Beylikdüzü, Sefaköy, Avcılar, Florya gibi yerlere  gitmesini kolay hale getirdiğini kaydederek, tüm vatandaşları ilgilendiren ve  İstanbul'un çok sayıda ilçesine dokunan bu projelerin konut fiyatlarında önemli  artışlar sağladığını aktardı. 

 "Büyük ulaşım projeleri konut fiyatlarını ciddi şekilde artırabiliyor.  Marmaray ve...