22 / 07 / 2024

hangi kamu arazileri ihaleye çıkıyor

hangi kamu arazileri ihaleye çıkıyor

SAYIŞTAY, ihaleye çıkarılan kamu arazilerinde satış sonrası imar planı değişikliği yapıldığına dikkat çekerek, bu yüzden kamuda kalması gereken değer artışlarının üçüncü kişilere bırakıldığı uyarısında bulundu.

9 kamu kurumu bünyesinde 1899 personel alımı yapılacağı açıklandı!

28 Mayıs 2024 tarihli ve 32559 sayılı Resmi Gazete'de, 9 kamu kurumu bünyesinde 1899 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, hangi kurumlara personel alımı için kadro verildi ve merak edilen detaylar.

Anayasa Mahkemesi'nden çok önemli 'gecekondu' kararı çıktı!

Anayasa Mahkemesi Gecekondu Kanunu’nun, kamu arazileri üzerine yapılmış olan gecekonduların hiçbir karar alınmasına gerek olmadan belediye veya devlet zabıtaları tarafından derhal yıktırılmasına ilişkin hükmü iptal ettiğini duyurdu. Bu kapsamda gerçekleşen bu hükmün iptali ile beraber yer aldığı mad

Özel bankalardan peş peşe güncelleme geldi, en yüksek promosyon hangi bankada? İşte Nisan 2024 emekli promosyonları!

Kamu bankalarının ardından özel bankalardan da emekli promosyonları için peş peşe güncelleme geldi, peki en yüksek promosyonunu hangi banka veriyor? 

Milli Emlak'tan satılık kamu konutları!

Milli Emlak tarafından kamu konutlarının satışa çıkarıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, kamu konutlarının hangi koşullarda satılacağı da belirlendi.

Hangi evler konut kredisine uygundur?

Kamu ve özel bankalardan konut kredisi almak isteyenler "Hangi evler konut kredisine uygundur?" sorularına yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Kamu personeline deprem tazminatı ne zaman yatacak? Hangi çalışan kaç lira ödeme alacak? 

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde görevde bulunan kamu personelleri için tazminat ödenecek. Peki hangi çalışan kaç lira ödeme alacak? 

15 bin lira hangi kamu işçilerine verilecek? Kamu işçisi kimler, hangi meslekleri kapsıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Baştepe'de gerçekleştirdiği basın topşantısında 700 bin kamu işçisinin Toplu İş Sözleşmesine yönelik zam oranını açıkladı.

Kamu işçisi zam oranı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesinden hangi rakam çıkacak? Tek tek açıklandı!

Kamuda görev alan 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde rakamlar peş peşe gündeme geliyor. Peki kamu işçisi zam oranı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesinden hangi rakam çıkacak?

Kamu kurumlarına 10 bin 871 personel alınacak! 2023 kamu personeli alımları tek tek açıklandı! Başvuruları kaçırmayın!

Kamu kurumlarına 10 bin 871 personel alınacağı açıklandı. Peş peşe yayımlanan ilanlarda alımlarla ilgil detaylar belli oldu. Peki hangi kamu kurumları personel alacak?

Kamu İhale Kurumu için sözleşmeli personel alımı! Alınacak 18 kişi için kadro detayları!

Kamu İhale Kurumu, 18 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS puanı ve KPSS puansız personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar, başvuru şartları ile başvuru tarihleri açıklandı. Peki, hangi kadrolarda alım yapılacak?

İlave tediye ödemeleri peş peşe açıklandı… Tediyeler hangi tarihte yatacak?

Kamu işçilerine yönelik olan tediye ödemelerinin yatırılacağı tarih belli oldu.  İlave tediyeler hangi tarihte yatırılacak? İşte detaylar…

Kamu çalışanlarına 20 Şubat’a kadar izin hakkı geldi! Peki bundan kimler faydalanacak?

Hafta başında meydana gelen büyük depremlerin ardından peş peşe gelen genelgelere bir yenisi daha eklendi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı tarafından yayımlanan genelgeyle, kamu çalışanlarına izin hakkı tanındı. Peki bu haktan hangi kamu çalışanları faydalanabilecek?

hangi kamu arazileri ihaleye çıkıyor Haberi

hangi kamu arazileri ihaleye çıkıyor

SAYIŞTAY, ihaleye çıkarılan kamu arazilerinde satış sonrası imar planı değişikliği yapıldığına dikkat çekerek, bu yüzden kamuda kalması gereken değer artışlarının üçüncü kişilere bırakıldığı uyarısında bulundu. Antalya'da yapılan bazı özelleştirme satışlarına dikkat çeken Sayıştay, imar planı değişikliğinin taşınmazların değerinde ciddi artışa yol açacak mahiyette olduğu...