28 / 07 / 2024

Hangi yatırımcı para kazanıyor

Hangi yatırımcı para kazanıyor

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Hangi yatırımcı para kazanıyor? Hangi yatırımcı para kazanamıyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

Darphane altın basmaya yetişemiyor! Yatırımcılar fiziki altına hücum ediyor! İslam Memiş'ten son dakika altın yorumu!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altı fiyatlarındaki yükselişe rağmen yatırımcıların fiziki altın almaya devam ettiğini söyledi.

Gümüş mü, altın mı? En çok hangi yatırım aracı kazandıracak?

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran gümüş ve altın yine yatırımcıların odağında yer alıyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, gümüş mü? Inveo Portföy Fon Yönetim Müdürü Eral Karayacızı açıkladı.

Uzmanı uyardı: Profesyonel yatırımcı arsa topluyor! Arsa zamanı…

Arsa ve araziye olan ilgi giderek artıyor. Birçok kişinin mevduat ve altında durduğunu söyleyen Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin , “Bu filmi daha önce gördüm” diyerek uyardı:  “Profesyonel yatırımcı arsa topluyor,  yatırımcının cebine tatlı para girecek.”

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto para ekosisteminin gerçek yüzü ortaya çıktı!

Milyonlarca yatırımcı, birikimlerini değerlendirmek için çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor. Bunlardan biri de kripto yatırımı. Peki kripto yatırımı, yatırımcısına kazandıracak mı? Kripto alalım mı? Ünlü analist Tuna Kaya'dan çarpıcı açıklama geldi.  

20'li yaşlarda nasıl yatırım yapılmalı? Yatırımcıdan açıklama: Hisselerden kar realizasyonu yapıp arsa yatırımı yapardım

Gençler ve yeni yatırım yapacaklar, kazançlı yatırım yapmak için hangi yatırım araçlarına yönelmenin mantıklı olduğunu araştırıyor. 107,9 bin takipçili yatırımcı Traveler Nejo isimli kullanıcı, "20 li yaşlara dönsem bu aklım ile yatırımda izleyeceğim yol nasıl olurdu?" dedi ve açıkladı. İşte ayrıntı

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Borsa uzmanı yatırımcıları uyardı! Siz siz olun temel ve teknik analizden vazgeçmeyin!

Borsa yatırımına ilgi her geçen gün artıyor. Yatırımcılar borsadaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Hangi hissenin daha çok kazandırdığı merak eden yatırımcılar için Borsa uzmanından kritik açıklama geldi. Yatırımcıları uyaran uzman isimden yatırım tavsiyesi geldi.  

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Borsada göstergeleri 'al' veren hisseler açıklandı! Borsa yatırımcıları dikkat!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,54 yükselişle 10.738,78 puandan başladı. Borsaya ilgi giderek yükselirken, yatırımcılar hangi hisselerin kazandırdığını merak ediyor. İşte Borsada göstergeleri 'al' veren hisseler...

Altının füze gibi fırlayacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın tam bu kadar olacak!

Son zamanlarda aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bayram sonrası yükselişe geçti. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altında asıl yükseliş için tarih vererek yatırımcıları uyardı.

Altın, dolar, euro ve borsa! Yatırımcılar gözünüzü dört açın! Bu hafta buna yatırım yapan kazandı!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını altın, dolar, euro ve borsa gibi yatırım araçlarıyla değerlendiriyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Uzman isim yatırımcıları uyardı! Dolar, borsa ve kripto para yatırımcısı batıyor! Arsa-tarla yatırımı yapanlar kazanıyor

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını çeşitli yatırım araçlarında değerlendiriyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabından dolar, borsa ve bitcoin yatırımcısının kaybettiğini, arsa ve tarla yatırımcısının her zaman kazandığını açıkladı.

Hangi yatırımcı para kazanıyor Haberi

Hangi yatırımcı para kazanıyor

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1 'den "Hangi yatırımcı para kazanıyor? Hangi yatırımcı para kazanamıyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

1) Her şeyi bilen ya da bildiğini zanneden yatırımcılar para kazanamıyor. Öğrenmeye açık yatırımcılar para kazanıyor. Çok bilmişlik kaybettiriyor.

2) Duyumla ve tüyo ile hareket eden yatırımcılar kazanamıyor. Kendisi araştıran ve soruşturan yatırımcı para kazanıyor.

3) Maceraperest yatırımcıların çoğu iflas ediyor. Ama rasyonel hamle yapan yatırımcılar kazançlı çıkıyor.

4) Bildiklerinin ya da söylediklerinin kendi kendilerine bile faydası olmayan yatırım uzmanlarının sözünü dinleyen ve emrinden dışarı çıkmayan yatırımcılar kaybediyor. Yatırım kararını kendisi alabilenler kazanıyor.

5) Bir yatırım enstrümanının fanatiği olan ya da bir yatırım enstrümanını saplantı haline getirenler kaybediyor. Yatırım...