23 / 07 / 2024

Harmonal Enerji Verimlilik Sanayi

Harmonal Enerji Verimlilik Sanayi

Harmonal Enerji Verimlilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hatice Nüket Akıncı tarafından kuruldu.

Harmonal Enerji Verimlilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmonal Enerji Verimlilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hatice Nüket Akıncı tarafından kuruldu.

Osman Kipoğlu'ndan enerji tasarrufu için kolay uygulanabilir ipuçları!

EWE Turkey Holding’e bağlı enerji verimliliği danışmanlığı şirketi Enervis, Enerji Verimliliği Haftası’nda Türkiye’nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak için verimlilik çözümlerinin hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekti.

Ariston Thermo enerjide verimlilik ve tasarrufu halka anlatacak!

Yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile pazarın güçlü markaları arasında yer alan Ariston Thermo , kullanıcılara enerjide verimlilik ve tasarrufu anlatmak için tanıtım araçlarıyla 80 ile ulaşacak.

Sezonsal Verimlilik Kriterleri, klima seçiminde önemini artırıyor!

Yenal Altaç, Sezonsal Verimlilik Kriterleri doğrultusunda enerji sınıfları ölçeğinin, A, A+, A++, A+++ gibi yeni ölçüm kriterlerine göre yeniden düzenlendiğini söyledi.

Turkcell 30.7 milyon TL'lik enerji tasarrufu sağladı!

Turkcell uyguladığı verimlilik ve tasarruf çözümleri sayesinde, 2014 yılında, 30,7 milyon TL’ye karşılık gelen 111 milyon kilovat saatlik enerji tasarrufu sağladı.

ICCI 2014 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu!

Enerji sektörünün en önemli organizasyonlarından ICCI 2014 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu. Yarışmada Yenilenebilir Enerji Santralleri, Termik Enerji Santralleri ve Verimlilik kategorilerinde 11 ayrı proje büyük ödüle layık görüldü.

Enerjide kuluçka dönemine geçiliyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yenilebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı ve Enerji Verimliliğinin Artırılması Projesi kapsamında, "Enerji Verimlilik Kuluçka Merkezi" kuracaklarını bildirdi...

Gaziantep'te Enerji Verimlilik Kuluçka Merkezi kurulacak!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yenilebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı ve Enerji Verimliliğinin Artırılması Projesi kapsamında, "Enerji Verimlilik Kuluçka Merkezi" kuracaklarını bildirdi...

Klimalarda sezonsal verimlilik kriterleri ile enerji sınıfları değişti!

Avrupa Birliği, 2013 yılı başında klimalar için Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik kriterlerini uygulamaya başladı. Artık İstanbul için A sınıfı olan bir klima, Antalya için A sınıfı olmayabilir.

Arçelik, yüzde 5.6'lık enerji tasarrufu sağladı!

Arçelik, 2013'te üretimde enerji verimliliği ve çevreye etkileri konularında çok sayıda proje devreye aldı. Çevre konusunda verimlilik odaklı yatırımlar yapan firma, üç fabrikasında enerji, iki fabrikasında ise su verimliliği konusunu ele aldı.

Ferroli Bluehelix Tech Kombi düşük yakıt tüketimi yapıyor!

Ferroli’nin yeni yoğuşmalı kombisi Bluehelix Tech üstün teknik özellikleri, dekoratif, az yer kaplayan kompakt yapısı, dört yıldızlı enerji verimlilik sınıfı ve yüksek güvenlik standartları ile Ferroli ailesinin seçkin ürünleri arasında yerini aldı.

Klimalarda verimlilik kriterleri ile enerji sınıfları değişiyor!

Ülkelerin ekonomik ve ekolojik dengelerinin korunmasında en önemli faktör kuşkusuz ki enerji. Türkiye de enerji kaynaklarını verimli kullanmak konusunda daha başarılı projelere gereksinim duyuyor. Klimalarda verimlilik kriterleri ile enerji sınıfları ...

35. Sokak, Breeam sertifikası alan ilk konut projesi oldu!

Akşan Yapı'nın 35. Sokak projesi, enerji verimlilik alanındaki yeşil bina sertifikası Breeam'ın Türkiye'de konut alanındaki ilk sahibi oldu İSTANBUL Akşan Yapı'nın İzmir'de hayata geçirdiği 35. Sokak projesi, Türkiye'de uluslararası yeşil bina serti

Harmonal Enerji Verimlilik Sanayi Haberi

Harmonal Enerji Verimlilik Sanayi

Harmonal Enerji Verimlilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hatice Nüket Akıncı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Harmonal Enerji Verimlilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Enerji ile alakalı her türlü kurulum inşaat faaliyetlerineyönelik işler yapar, 2-Enerjinin üretim,iletim,dağıtım ve tüketim aşamalarında, endüstriyel işletmelerde,binalarda ,elektrik enerjisi üretim tesislerinde iletim ve dağıtım ünitelerinde ve ulaşım sektöründe enerji verimliliğinin yükseltilmesine ,yenilenebilir enerji kaynaklarının (Güneş,Rüzgar,Toprak ,Su Jeotermal vb.) kullanılmasına yönelik çalışmaları ve kurulumlarını yapar...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Harmonal Enerji Verimlilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres; KISIKLI MAH.SEFA CAMİİ SK. NO.6/3...