19 / 05 / 2024

Harrison Ford amerika evi

Harrison Ford amerika evi

Sinema tarihinde bir kült haline gelen ve her bir filmi gişede milyonlarca dolarlık hasılat getiren Indiana Jones serisinin ve daha birçok Holywood filminin efsanevi oyuncusu Harrison Ford’un çocukluğunu geçirdiği ev satışa sunuldu. 

Josephine M. Payne kimdir? Avrupa ve Kuzey Amerika’da hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor?

Josephine M. Payne, Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Ford Otosan bünyesinde hangi alanda çalışıyor? İşte Josephine M. Payne ile ilgili merak edilen her şey...

Dev ortaklık meyve vermeye başladı! Ford ve Tesla hisseleri % 7'nin üzerine çıktı

Ford Motor Co hisseleri, ABD'li 2 numaralı otomobil üreticisinin elektrikli araç sahiplerinin Kuzey Amerika'daki rakip Tesla Inc'in şarj istasyonlarına erişmesine izin veren bir anlaşmayı duyurmasının ardından Cuma günü %7'den fazla arttı.

Ford Focus 2022 fiyat listesi resmen uçtu!

Ford Focus, şubat ayına özel güncel fiyat listesini açıkladı. Peki Ford Focus şubat 2022 fiyat etiketleri nasıl? İşte Ford Focus güncel fiyat listesi...

Türkiye çıkışlı Ford E-Transit Altın Ödüle layık görüldü!

Ford E-Transit, Euro NCAP tarafından ticari araçlar kategorisinde altın ödül sahibi oldu. İşte elektirikli ilk ticari aracın merak edilen tüm detayları haberimizde...

Ford bu araba modelinin fiyatını öyle bir düşürdü ki...İşte güncel liste!

Ford Puma modelinin güncel fiyat listesi belli oldu. Araba almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. İşte Ford Puma 2022 fiyatları...

Amerika'dan nasıl ev alınır?

Amerika'da şu sıralar konut kredisi faizleri en düşük oranda. Belirli koşulları yerine getiren Türkler Amerika'da konut sahibi olabiliyor.  

Amerika'da 36 milyon dolarlık dev kripto para vurgunu!

Amerika'da 36 milyon dolarlık dev bir kripto para vurgunu gerçekleştirildi. 16 yaşındaki genç hacker, 6 milyon dolarlık kripto para ile yakalandı.

Konut satışında Amerika ve Avrupa’daki modeller örnek alınmalı!

Türkiye'de sayılarının 300 bine ulaştığı belirtilen konut mağdurları senelerdir çözüm arıyor. Uzmanlar Türkiye'de ev alım satımında Amerika ve Avrupa’daki satış modellerinin örnek alınması gerektiğine dikkat çekiyor. 

Sörfçü Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerini tanıtacak!

Sörf sporunda üç kez şampiyonluk elde eden Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerinin tanıtılacağı reklam filmlerinde oynayacak. 

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

Latin Amerika'ya lojistik merkezi inşa edilecek!

"Evsid Connect Latin Amerika" sanal ticaret etkinliğinde konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Latin Amerika'ya yeni bir lojistik merkezi inşası için çalışmalara başlandığını dile getirdi. 

Türklere Amerika'da konut sahibi olma fırsatı!

Amerika'nın emlak broker'larından International Realtors Group ile Cengiz Bayırlı'nın kurucusu olduğu Property Invest USA şirketi birleşti. Birleşmeyle birlikte portföyü çoğaltan ortaklar, Türk yatırımcılara cazip fiyatlı ve üç yıl kira garantili ev satın alma imkanı sunuyor.

Amerika'da ödenmemiş kira borçları giderek artıyor!

Amerika çapında ödenmemiş kira faturaları giderek artıyor. Federal hükümet ve bazı eyaletlerse kira ödemelerini yapamayan ailelerin evlerinden tahliye edilmelerini engellemek için bazı çalışmalar yapmıştı, fakat borçlar hala artışta.

Harrison Ford amerika evi Haberi

Harrison Ford amerika evi

Şu an Amerika Birleşik Devletleri’nin Wyoming eyaletinin Jackson şehrinde bir villada yaşayan Ford’un küçüklük yıllarına tanıklık eden, Illinois’e bağlı Park Ridge’deki bu evin satış fiyatı 400 bin dolar belirlendi. 

Milliyet'te yer alan habere göre Harrison Ford ailesi ile birlikte 1950’li yıllarda Chicago’dan 17 mil uzaklıkta, Park Ridge’deki yaşadığı bu ev her şeyden önce Ford hayranları için muazzam bir manevi değer taşıyor.

Yaklaşık 200 metrekare yaşam alanına sahip, üç yatak odası, bir banyosu ve tuvaleti bulunan bu mütevazı ev, Tudor mimarisine göre dizayn edilmiş, yüksek tavanlı geniş odalardan oluşan müstakil bir yapı.