06 / 05 / 2024

hasan akgün ev yardımı

hasan akgün ev yardımı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, yıllardır bisiklet tamirciliğiyle geçinen evsiz bir vatandaşa ev yaptırdı.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Vatandaşın ev alma umudu dip seviyede!

Tüketici Güven Endeksi verilerine göre vatandaşın ev ve araba alma umudu dip seviyede. Otomobil alma beklentisi ise konuttan sonra en düşük ikinci değeri aldı.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Deprem korkusu vatandaşların ev anlayışını değiştirdi!  Depremi yüzde 85 daha az hissettiren bu evlere talep arttı!

Dünya genelinde yaşanan felaketler insanların yaşam alanlarına büyük zarara veriyor. Felaketlerde hasar alma olasılığının daha yüksek olduğu klasik evler yavaş yavaş boşaltılmaya başlandı. Deprem korkusu insanların ev anlayışını değiştirdi.

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tansu Erdoğan tarafından kuruldu.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Kiracının ev sahibi değişince eve yaptığı masrafların durumu ne olur? Kiracılar hangi masrafları kiradan düşebilir?

Kiracı sözleşmesi dahilinde bir evde otururken, ev sahibinin onayı ile evde birtakım değişiklikler yapabilir ve bu değişiklikler eve değer kattığı için ev sahibinden yaptığı masrafı talep edebilir. Peki, Kiracının ev sahibi değişince eve yaptığı masrafların durumu ne olur? Kiracılar hangi masrafları

Kapıcı tazminatını ev sahibi mi kiracı mı öder?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kapıcı tazminatını kaleme aldı. Peki kapıcı tazminatını ev sahibi mi kiracı mı öder?

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

hasan akgün ev yardımı Haberi

hasan akgün ev yardımı

Büyükçekmece’de yıllardır bisiklet tamirciliğiyle geçinen evsiz bir vatandaşın yardımına Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün koştu. Maddi durumu yetersiz olan vatandaşa ev inşa edildi ve mobilya yardımı yapıldı.

Vatandaşın Tüm İhtiyaçları Karşılandı

 

Gerçekleştirdiği yardım projeleriyle adından sıkça söz ettiren Dr.Hasan Akgün, evsiz vatandaşın ihtiyacına da cevap verdi. Dr. Akgün’ün talimatı doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Fatih Mahallesi Kemerdere Caddesi’ne prefabrik bir ev inşa etti. Mutfak, salon, yatak odası ve tuvalet banyosu bulunan dairenin su ve elektrik tesisatı yapıldı, yeni mutfak dolapları takıldı.

Büyükçekmece Belediyesi’nin Desteği Sürecek

Yeni evine kavuşan vatandaşın evinin eksiklerini de gideren ekipler, mobilya, televizyon, çekyat, halı gibi ihtiyaçları da karşıladı. Çalışmalar sonrasında yeni evine taşınmanın mutluluğunu yaşayan vatandaş, artık güven ve huzur içinde yaşamını sürdürebileceğini dile belirterek, Dr.Hasan Akgün ve ekibine...