04 / 05 / 2024

Hasan Akpınar kimdir

Hasan Akpınar kimdir

Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar "Sultangazi'nin birçok sorunu vardır. Kentsel dönüşüm tüm İstanbul'un sorunudur. Ada bazlı dönüşümlerle kentin fiziki ve sosyal dokusunu bozmadan dönüşüm yapacağız" dedi.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Akpınar Mahallesi, 8931 ada, 2 parselin bir kısmı ile kadastral yol niteliğinde olan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfullah Akpınar tarafından kuruldu.

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Hasan Rasih Boztepe kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Rasih Boztepe kimdir? Kaç yaşında? Hasan Rasih Boztepe daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hasan Rasih Boztepe'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan K. Bolat hangi üniversiteden mezun?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlüğü yapan Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan Kimya Bolat hangi üniversiteden mezun? İşte ayrıntılar...

Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Hasan Recai Anbarcı kimdir? 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Hasan Recai Anbarcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Recai Anbarcı'nın biyografisi..

TOKİ Kırşehir Akpınar’da 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Akpınar Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Akpınar Mahallesi 8274 Ada 2, 3, 4, 5 ve 6 nolu Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hasan Akpınar kimdir Haberi

Hasan Akpınar kimdir

Akpınar, "Geçtiğimiz beş yıl Sultangazi Belediyesi Sultangazililer tarafından yönetilmemiştir. Bu durum belediye ile halk arasında kucaklaşmaya engel olmuştur. Bu seçimlerde Sultangazililer kendi içlerinde, yıllarını onlarla geçirmiş bir başkan seçecek" şeklinde konuştu. 


Sayın Başkan, kısaca kendinizi tanıtır mısınız? 

1965 Sivas doğumluyum. Sivas İmam Hatip Lisesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra uuıouıı Ali BULUT 1986-1999 yılları arasında çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik yaptım. Öğretmenlik yıllarında Millî Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği'nde çeşitli görevlerde bulundum. 2007 ve 2011 genel seçimlerinde 2. Bölge Milletvekili Adayı, şimdi de partim tarafından 30 Mart seçimleri için Sultangazi Belediye Başkan Adayı gösterildim. Sultangazi'de ikamet etmekteyim, evli ve iki çocuk babasıyım. 


Sultangazi'nin bir çok sorunu olduğu söyleniyor? Sizin bu sorunlara ne tür çözümleriniz olacak? 

Sultangazi'nin birçok sorunu...