04 / 05 / 2024

Hasan Karabağ projeleri

Hasan Karabağ projeleri

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " Yeni Kent Merkezi 'nde, zemin ile binaların statik hesaplarının örtüştüğü bir sistem olacak. Bu konuda bilimsel çalışmalar yapıyoruz" dedi

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İzmir'in kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin ilk belediye Deprem Etüt Merkezi, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) işbirliğinde ilk acil kurtarma telsiz ekibi gibi örnek projeleri hayata geçiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir'in kentsel dönüşüm meselesini hızla çözmesi gerektiğini söyledi.

Bayraklı’da gündem kentsel dönüşüm!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hafta sonu muhtarlarla bir buluştu. Muhtarlar, Bayraklı’nın en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu açıkladılar. 

Bayraklı Tepekule Mahallesi için cemevi müjdesi!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Muharrem ayı nedeniyle Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İmar planları Karabağlar'ın değerini artıracak!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Özkaya, inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi. Özkaya, Karabağlar'ın imar planlarının ilçenin değerini artıracağını söyledi.

İzmir gecekondudan kurtulmalı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'nın artık marka kent olduğunu belirterek, “Belediyecilikle partimin büyütülmesini aynı düşünen bir insanım. Bayrak, cumhuriyet ve Atatürk vurgusunu her yerde yaptık. Bunu söylerken belediyeciliği insanlara eşit dağıttık. " dedi

Hasan Engin: Geleceğe yön verecek projeleri destekliyoruz!

Başkan Engin geleceğe yön verecek projelere destek veriyoruz açıklamasını yaparken, projeleri sırasıyla söyledi; Çukurova Bölgesel Havalimanı, Antalya Sahil yolu Projesi, Çevre düzeni ve İmar planlarının gerekliliğini ve ihtisas organize sanayi.

Hasan Özkaya: Karabağlar 30 yıldır imar bekliyor!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİDER) Başkanı Hasan Özkaya, "Tabela derneği olmayacağız. Yani sektörün dişlisinde yer alan herkesin sıkıntısına bütün olarak çözüm bulma hedefindeyiz" dedi.

Özgür Hızal: Tepekule ve Çay'da herkes mağdur olacak!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

Hasan Karabağ'dan imar planı açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kendiliğinden dönüşüm için imar plan revizyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tepekule ve Çay Mahallesi'ndeki değişiklikler askıdayken itirazlar oldu. Kimsenin mağdur olmasına izin vermeyiz." dedi

İzmir Bayraklı'daki dev pazar yerinde sona gelindi!

Bayraklı Belediyesi'nin Çay Mahallesinde 7 bin 194 metrekare alanda yapımı devam eden dev pazar yeri proje inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız" dedi.

Hasan Karabağ projeleri Haberi

Hasan Karabağ projeleri


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçe sınırlarındaki Yeni Kent Merkezi'nin inşası ve kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda çok titiz davrandıklarını söyledi. Karabağ, "İlçemizde Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği kentsel dönüşüm çalışmalarını destekliyoruz. Bunun yanı sıra birçok mahallede kendiliğinden dönüşümü sağlayacak imar iyileştirmelerine başladık" dedi. Karabağ, İzmir'de bir ilki gerçekleştirerek Dokuz Eylül Üniversitesi ile birlikte 'Yeni Kent Merkezi'nde deprem-zemin-yapı etkileşimi' konulu bir çalıştay düzenlediklerini belirtti. 


Uyarı sistemi

- Bayraklı'da zemin ile ilgili analiz çalışmaları başlattınız. Çalıştay Bayraklı'daki kentsel dönüşümün de altyapısını mı oluşturacak? 

İlk çalıştayımızı gerçekleştirdik. Devamı olacak. Bölgede hangi temel tekniği ile yüksek yapılar yapabileceği konusunda kamuoyunun da bilgisi olsun istedik. Bu çalışmalardan gördüğümüz, 300 metre derinliğinde, 2 bin metre genişliğinde, 9 kilometrelik bir bant içinde çamur bir zemin ile karşı karşıyayız. Dünyada 6 kat...