21 / 05 / 2024

hasan küpeli

hasan küpeli

Eskişehir'in İnönü ilçesinde kurulacak ve 387 bin metrekarelik alan üzerine, yaklaşık 25 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak entegre çimento fabrikası 2 milyon ton çimento ile 1 milyon 500 bin ton klinker üretimi gerçekleştirebilecek...

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

İş GYO’da üst düzey atama

İş GYO Genel Müdürü Hasan K. Bolat’ın emekliye ayrılmasından sonra şirketin genel müdürlüğü görevine; Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barlas Ülkü atandı.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Fazek İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazek İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kısa tarafından kuruldu.

Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan K. Bolat hangi üniversiteden mezun?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlüğü yapan Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan Kimya Bolat hangi üniversiteden mezun? İşte ayrıntılar...

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi kuruldu!

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Hasan Küçükgüzel tarafından kuruldu.

İş GYO Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi!

İş GYO tarafından, Yönetim Kurulu üyeliklerine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Sezgin Yılmaz, Murat Karluk Çetinkaya, Hasan K. Bolat, Özcal Yılmaz, Kubilay Aykol, Murat Doğan, Prof. Dr. Arzu Erdem, Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve İlkay Arıkan seçildi.

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan  Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

hasan küpeli Haberi

hasan küpeli


Küpeliler AŞ, 135 milyon dolara mal olacak bir entegre çimento tesisi kuracaklarını açıkladı. Eskişehir'in İnönü ilçesinde kurulacak ve 387 bin metrekarelik alan üzerine, yaklaşık 25 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak entegre çimento fabrikası 2 milyon ton çimento ile 1 milyon 500 bin ton klinker üretimi gerçekleştirebilecek. 


Küpeliler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küpeli, yatırım kararını 2011 yılında aldıklarını vurgulayarak, "Yaklaşık 30 aylık bir süreç sonunda 5 Temmuz 2013 tarihinde tüm ruhsat ve izinleri alarak, 26 Ağustos'ta inşaatımıza başladık. İnşaat sürecini yaklaşık iki yılda tamamlayarak, 2015 yılının Ağustos ayında üretime geçmeyi planlıyoruz" açıklamalarını yaptı.


Üretim olarak gerekli olan hammaddeyi kendi sahalarından tedarik edeceklerini belirten Hasan Küpeli, şunları söyledi: "Yatırımımızı kendi öz kaynaklarımızla gerçekleştiriyoruz. Üretime başladıktan sonra yıllık 2 milyon ton çimento...