15 / 05 / 2024

Hasan Rahvalı yeni yatırım açıklamaları

Hasan Rahvalı yeni yatırım açıklamaları

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, şirket olarak, her ne kadar İstanbul Finans Merkezi'nin temeline ilk harcı koymaktan mutluluk duysalar da özellikle bürokrasi ve yatırımı zorlaştıran vergilerden dolayı oldukça dertli olduklarını söyledi...

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir açıkladı: Türkiye'de faylar sürekli artacak, hiçbir zaman azalmayacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Türkiye'deki bilimsel çalışmaların yeni fayları ortaya çıkardığına dikkat çekti. Sözbilir, Türkiye'de fayların hiçbir zaman azalmayacağına, aksine sürekli artacağına vurgu yaptı.  

Hasan Peker yeni şirket kurdu! 

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, yeni bir şirket kurdu. Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün kuruldu. İşte detaylar...

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu!

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Hasan Rahvalı yeni yatırım açıklamaları Haberi

Hasan Rahvalı yeni yatırım açıklamaları

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, İstanbul  Finans'nın Merkezi (İFM), Türkiye ekonomisinin geleceği açısından son derece önemli, stratejik bir yatırım olduğunu belirterek, "Biz de Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak bu yatırımda harcı koyan ilk firma olmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi. Rahvalı, İFM'nin, dünyanın sayılı metropollerinden İstanbul'u, küresel finans trafiğinin merkezlerinden biri haline getireceğine inanıyor. 3 milyon metrekareyi bulan inşaat alanı ile bu 5 milyar dolarlık mega proje, Rahvalı için Türkiye'nin gelecek yüzyıllarına yapılan en büyük yatırım... 


Rahvalı, her ne kadar ilk harcı koymaktan mutluluk duysa da özellikle bürokrasi ve yatırımı zorlaştıran vergilerden dolayı oldukça dertli. Çünkü; İFM için şu ana kadar 400 milyon TL harcanmış ve devletten de tek kuruş dahi alınmamış... Binadan harç alınmasa ne olur! "Ruhsat için bile bir...