20 / 07 / 2024

Hasan Salırlıoğlu

Hasan Salırlıoğlu

Salırlı Otel İşletmeciliği Turizm ve Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Salırlıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Hasan Bacıoğlu'ndan İBB'ye deprem toplanma alanı eleştirisi! 

AK Parti Meclis üyesi Hasan Bacıoğlu, İBB'nin Büyükçekmece'de bulunan deprem toplanma alanlarını imara açması hakkında eleştiride bulundu. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul'a itiraz dilekçesini teslim etti!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul Projesi’nin iptali için itiraz dilekçesini bugün Beşiktaş’taki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne teslim etti...

Fabulous Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fabulous Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli Hasan Salırlıoğlu tarafından kuruldu...

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

İnşaat sektörünün başarılı firmalarından Aşçıoğlu, İstanbul'da 2, Muğla'da 1 yeni proje hazırlığında. Şirket projelere önümüzdeki yıl başlayacak...

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

Muhittin Abacıoğlu kimdir?

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu kimdir? Muhittin Abacıoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cenk Hayırlıoğlu, Gürsoy Grup'tan ayrıldı!

Cenk Hayırlıoğlu, uzun yıllardır görev yaptığı Gürsoy Grup'tan ayrıldı...

Hasan Salırlıoğlu Haberi

Hasan Salırlıoğlu

Salırlı Otel İşletmeciliği Turizm ve Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Salırlıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. Salırlı Otel İşletmeciliği Turizm ve Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Salırlı Otel İşletmeciliği Turizm ve Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Kumburgaz Yeni Mahalle, E-5 Karayolu Üzeri...