05 / 05 / 2024

Hasan Sözüneri özgeçmiş

Hasan Sözüneri özgeçmiş

Mimar Hasan Sözüneri kimdir? Mimar Hasan Sözüneri bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Sözüneri, Sözüneri Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Hasan Sözüneri 'nin biyografisi..

Afetzede aileler için dönüşebilir barınma üniteleri tasarlanacak

Bursa’nın mimari tasarım sektöründe tek tasarım merkezi unvanına olan Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Biruni Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü ile protokol imzaladı. İşte haberin ayrıntıları...

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Kiraya yüzde 25 zam sınırı ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarını çözemedi! Farklı çözümler gelebilir mi? 

Konut kiralarında yıllık zam oranları, taşınmaların en fazla olduğu yaz mevsiminde tespit ediliyor. Peki ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlara farklı çözümler getirilebilir mi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı. 

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz'ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz, geniş iç hacmi sayesinde, az yağ ile 360° ısıtmalı hava sirkülasyonu yaparak nemi içine hapseder ve böylece bir çok yemeğin kısa sürede hazırlanmasını sağlar. 

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Tesla Elon Musk’ı üzdü! Sürücüsüz otomobil hayal mi oldu?

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla’dan bugünlerde ardı ardına kötü haberler geliyor. Son olarak Tesla cephesinde yaşanan gelişme, sürücüsüz otomobilin geleceğine yönelik karamsarlık yarattı.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den çarpıcı tsunami iddiası!

Prof. Dr. Hasan Sözbilir yaptığı açıklamada Batı Anadolu'da rahatlamanın henüz gerçekleşmediğini ve biriken gerilimin ancak 6'nın üzerinde büyüklüğe sahip depremle boşaltılabileceğini söyledi.

Kooperatif ortaklığında devir sözleşmesi feshedilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Anneme ait bir kooperatif hissesi vardı. Orayı bana tahsis etti. Annem vefat etti. Kardeşlerden biri hariç, diğerleri kooperatif hisselerini noterde bana devretti. Bir kız kardeşim devretmedi. Diğer kardeşlerim devir sözleşmesini feshedebilirler mi?' sorusunu yanıtladı.

Bursa'da Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi oldu!

Bursa'da 1982 yılında kurulan  Hasan Sözüneri Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Tasarım Merkezi olarak kabul edildi...

Hasan Süzer’den miras kalan yalının satışı istendi!

Merhum iş adamı Hasan Süzer’den çocuklarına miras kalan yalı davalık oldu. Süzer’in oğlu iş adamı Kemal Süzer’den, karşılıksız çıkan çek nedeni ile alacaklı olan bir plastik firması önce icra takibi başlattı; daha sonra mahkemeye başvurarak yalının satışını istedi.

Sözüneri Mimarlık, Propa Holding'e 37 katlı rezidans projesi hazırlıyor!

Bursa'da ve Türkiye'nin değişik bölgelerinde çok sayıda konut, sağlık, eğitim, sanayi ve turizmi tesisi projesine imza atan Sözüneri Mimarlık, şimdi de Propa Holding tarafından İstanbul Kartal'da yapılacak 37 katlı rezidansın projesini hazırlıyor.

Tarlabaşı projesinde söz sırası idare mahkemesinde!

Danıştay, iptal kararından geri adım atmadı. Proje ile ilgili şimdi gözler İstanbul İdare Mahkemesi'nde. Mahkeme bozma kararına direnirse son sözü Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu söyleyecek.

Martı GYO yönetimde söz sahibi olan personelini açıkladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi A.Ş, Kamu Aydınlatma Platformu'na yönetimde söz sahibi olan personelini açıkladı. Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı açıklaması haberin detayında bulunuyor.

Hasan Sözüneri özgeçmiş Haberi

Hasan Sözüneri özgeçmiş

Hasan Sözüneri kimdir?

Hasan Sözüneri,  1960 yılında Bursa'da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Gemlik'te tamamladıktan sonra, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Yüksek okulunda Lisans eğitimini, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Mimar Sinan Üniversitesinde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 


1982 yılında Gemlik'te, başlamış olduğu meslek yaşamına, Bursa'da devam etmektedir. Önemli eserleri arasında Yeni Bursa Stadyumu, Sheraton-Aloft Otel, Ermaksan, Can Alüminyum Tesisleri, Besob Büyük Sanayi Sitesi projeleri bulunmaktadır. 

Halen yeni yapılacak Bursa Adalet Kampüsü projeleri ile Bursa'da inşaa edilecek büyük bir Termal Kür Merkezi projesini yürütmektedir.


Bursa dışında İstanbul, Ankara, Trabzon, Diyarbakır ve Eskişehir, İran, Irak ve Azerbaycan'da da projeleri mevcuttur. Evli ve biri İstanbul Teknik Üniversitesi, diğeri Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık bölümü talebesi iki çocuk...