06 / 05 / 2024

Hasanağa Bahçesi ulaşım

Hasanağa Bahçesi ulaşım

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından harabe durumdan kurtarılan Hasanağa Bahçesi, yeniden düzenlendi. 5.5 milyon TL harcanarak İzmirlilerin hizmetine alınan Hasanağa Bahçesi ’nin açılış töreni gerçekleştirildi.

İzmir Hasanağa Bahçesi yeniden tasarlandı!

Buca’daki 96 dönümlük Hasanağa Bahçesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden tasarlandı. Uluslararası Heykel Çalıştayı’nda yapılan eserler de bahçeye yerleştirildi. Yapım çalışmaları 5.5 milyon lirayı buldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Sivas'a 54 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi tarafından 27 Haziran Öğretmenler Parkı ile yıkılan hastanenin yerleşkesi birleştirilerek inşa edilecek olan millet bahçesi ve kapalı otopark projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Milli Emlak'tan 17 bin T'ye arsa, 18 bin TL'ye hobi bahçesi almak mümkün! Hem de tam 43 ilde!

Milli Emlak, atıl durumda bulunan hazine arazilerini ekonomiye kazandırmak için 43 ilde yer alan arsaları ve hobi bahçelerini satışa çıkardı. Mülkiyeti hazine adına kayıtlı olan bu arsalar, metrekare fiyatı dahil olmak üzere sadece 17 bin TL'ye, hobi bahçesi ve bağ bahçe olarak kullanılabilecek arsa

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

Zeytinburnu Millet Bahçesi 14 Ekim'de açılacak!

İstanbulluların merakla beklediği Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin resmi açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 14 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek.

İstanbul'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

Hasanağa Bahçesi ulaşım Haberi

Hasanağa Bahçesi ulaşım


Buca’daki 96 dönümlük Hasanağa Bahçesi yeniden tasarlanarak hizmete alındı. Açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Biz 1 kuruşluk mal satmadık, bu konuda tescilliyiz. İzmirlinin malı emin ellerde olsun; satacak adamın, miras yiyerek kamu servetini tüketen insanların elinde olmasın. Talana hayır, kamu yararına evet” dedi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından harabe durumdan kurtarılan Hasanağa Bahçesi, yeniden düzenlendi. 5.5 milyon TL harcanarak İzmirlilerin hizmetine alınan Hasanağa Bahçesi’nin açılış töreni gerçekleştirildi. 


Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törene, Devlet eski Bakanı Işılay Saygın, İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Hülya Güven, Mustafa Moroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye bürokratları ve muhtarlar katıldı.


Vatandaşların sloganları eşliğinde kürsüye gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Buca’ya yaptıkları yatırımlarla hakkında bilgi vererek, çalışmalarının...