03 / 05 / 2024

Hasankeyf 2 açıldı mı

Hasankeyf 2 açıldı mı

Bugün hizmete açılacak olan Hasankeyf-2 Köprüsü, hem yeni yerine taşınan Hasankeyf'e ulaşımı sağlayacak hem de Batman-Midyat yolunda baraj geçiş sorununa çözüm sunacak.

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

Hasankeyf-Gercüş Tüneli açıldı! Hasankeyf-Gercüş Tüneli kaç liraya mal oldu? 

Hasankeyf-Gercüş-Midyat arasındaki mesafeyi kısaltacak olan Hasankeyf-Gercüş Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan bağlantı ile katılım gösterdiği törenle bugün açıldı. İşte Hasankeyf-Gercüş Tüneli ile ilgili detaylar...

2 yıldır zamları erteleyen IKEA'dan yeni açıklama

Uluslararası mobilya devi IKEA, 2 yıldır maliyet artışını tüketiciye yansıtmamak için 1 milyar euroluk maliyete katlandıklarını ancak gelinen noktada artık zam yapmak başka çare kalmadığını açıkladı.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu 2 Şubesi açıldı!

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu 2 Şubesi 20 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Yılmaz tarafından açıldı.

Ayasultan Turizm İnşaat Limited Şirketi Avrupa 2. Şubesi açıldı!

Ayasultan Turizm İnşaat Gıda Matbaa Yayıncılık Prodüksiyon San Ve Tic Limited Şirketi Avrupa 2. Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emetullah Hatipoğlu tarafından açıldı.

Şırnak'ta 2 senede 823 iş yeri açıldı!

Terörün ortadan kaldırılmasıyla beraber Şırnak'ta ticaret canlandırılmasıyla beraber 2 senede 823 iş yeri açıldı. 

Lagos Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi açıldı!

Lagos Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından açıldı.

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün Fatih'te 20 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Salih Eresin tarafından açıldı.

Hasankeyf Köprüsü hizmete açıldı!

Batman, Mardin ve Habur’u birbirine bağlayan ve merakla beklenen Hasankeyf-2 köprünün açılışı yapıldı.

Hasankeyf 2 açıldı mı Haberi

Hasankeyf 2 açıldı mı

Türkiye'nin en uzun köprüleri arasında yer alacak Hasankeyf-2 Köprüsü'nde çalışmalar tamamlandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, köprünün açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da canlı bağlantıyla katılım göstereceği törenle bugün gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Anadolu Ajansı muhabirinin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından edindiği bilgiye göre, yeni yerine taşınan Hasankeyf'e ulaşımı sağlayacak, aynı zamanda Batman-Midyat yolunda yapılan Hasankeyf varyantı baraj gölet geçişi sorununa çözüm olacak Hasankeyf-2 Köprüsü, Dicle Nehri üzerinde hayata geçirildi.

Hasankeyf-2 Köprüsü, 1001 metrelik uzunluğuyla Türkiye'nin en uzun köprüleri arasına girdi. Bölünmüş yol standardındaki köprüde yayalar için de bir geçiş yolu mevcut.

Maksimum ayak yüksekliği 90 metre, maksimum açıklığı 168 metre olan Hasankeyf-2 Köprüsü, hibrit tasarıma sahip olarak yapıldı. Köprünün 681 metresi dengeli konsol, 320 metresi prefabrik kirişli şekilde yapıldı.

Köprü, Ilısu Barajı...