04 / 08 / 2024

HASİAD 12 maddelik istek paketi

HASİAD 12 maddelik istek paketi

Kabaali başkanlığındaki Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerinden oluşan Heyet'in geçtiğimiz Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile gerçekleştirdiği görüşmede 12 maddelik “İstekler Paketi” ön plana çıktı.

Genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın yaşadığı daire 12 milyon 775 bin TL'ye satılıyor!

Genelev patroniçesi olarak bilinen ve eski vergi rekortmenleri arasında yer alan Matild Manukyan'ın İstanbul Şişli’de hayatını kaybettiği Huzur Palas’taki dairesi 12 milyon 775 bin liraya satılıyor. 

Ev sahiplerinden Torba Yasa çıkışı: 12 yıllık kira süresi, tahliye davasının istinafa açık olması konuşulacak mı?

Ev sahiplerinden Torba Yasa çıkışı: 12 yıllık zorunlu kira süresi, taşınma masrafı adı altında istenen fidyeye varan tutarlar da gündeme gelecek mi?

Ev sahipleri dikkat! Kiracınız 1 yıllık kontrat ile 12 yıl oturabilir!

Pek çok ev sahibi kiracısıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle evini tahliye etmek isterken, şaşırtıcı bir sonuçla karşılaşıyor. Sözleşme 1 yıllık olsa bile kiracı gerekli bir neden olmadan 12 yıl boyunca tahliye edilemiyor. 

Akbank Mart 2024 yeni emekli paketini açıkladı! İşte adım adım 12 bin 500 TL alma rehberi! Kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Akbank merakla beklenen Mart 2024 emekli paketini açıkladı. Akbank tarafından verilen detaylara göre emekli vatandaşlara 12 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Asce GYO 2023 yılının 3. çeyreğinde 12.9 milyon TL hasılat elde etti!

Asce Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yayımlan faaliyet raporunda şirketin 30 Eylül 2023 döneminde elde ettiği toplam kaynakları ve hasılat miktarı belli oldu.

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde 1 gram bile olanlar yaşadı! 12 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında savaş gerginliğinin etkisi devam ediyor. Altın bugün de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi artırdı. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. 12 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

SSK, Bağkur, 4A 4B 4C emeklisine maaşa ek 12 bin TL! Zammın adı yetti, bankalar hemen peş peşe güncelledi!

Emekli maaşlarına zam söylentisi bankaları harekete geçirdi. Emekli maaş promosyonları 12 bin TL'ye dayandı. İşte emekli maaş zamlarına ilişkin tüm detaylar...

Borcu olanlar dikkat! Ziraat, TEB, Garanti BBVA, ING peş peşe duyurdu! 12 ay geri ödemesiz kredi, borç erteleme...

Deprem bölgesinde mağduriyet yaşayan vatandaşlar için bankalar da yeni adımlar atıyor. Borcu olanlar dikkat! Ziraat, TEB, Garanti BBVA, ING peş peşe duyurdu! 12 ay geri ödemesiz kredi, borç erteleme...

Kredi almak isteyenlere müjde! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun gençlere 12 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı. Halkbank’ın ‘Genç Girişimci Kredisi’ adı verdiği kredi imkânıyla genç girişimciler uygun koşullarda kredi çekerek kendi işini kurabilecek.

Vestel CMI 128222 WIFI 12 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi avantajlı fiyatlarıyla sizlerle! 26 Şubat 2023...

Beyaz eşya sektöründe adından sıkça söz ettiren Vestel, çok ses getirecek CMI 128222 WIFI 12 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi almak isteyenlerin karşısına çıkıyor. İşte Vestel CMI 128222 WIFI 12 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi hakkında tüm merak edilenler...

HASİAD 12 maddelik istek paketi Haberi

HASİAD 12 maddelik istek paketi

HASİAD Yönetimi'nin Büyükşehir ziyaretinde ön plana çıkan konu:

12 MADDELİK İSTEKLER PAKETİ


HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin KABAALİ başkanlığındaki Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerinden oluşan Heyet'in geçtiğimiz Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile gerçekleştirdiği görüşmede 12 maddelik “İstekler Paketi” ön plana çıktı.


HASİAD Yönetimi adına yeni Başkan Tahsin Kabaali, BŞB Başkanı Lütfü Savaş'a, iş dünyasının isteklerini içeren bir Dosya sundu. Dosya'da, 12 Maddelik istekler şöyle sıralanıyor:


Belediye çalışmaları ve projelerine katkı sunabileceğimiz koordinasyon köprüsünün kurulması,


Şehrin rahatlaması açısından imara açılmış alanlarının acilen alt yapı ve yollarının açılması,


Şehrin prestij caddelerinin seçilmesi ve bu caddelerin dokuya uygun olarak yenilenmesi,


Şehrin yeniden yapılanması için modern imar uygulamalarının önünün açılması,


Prestij binalar, kuleler ve rezidanslar için bürokraside öncülük yapılması,

Atatürk Caddesi'nin çift yön olması konusunun yeniden değerlendirilmesi,


Kaldırım kullanımlarına bir...