13 / 05 / 2024

Haşim Bayram kimdir

Haşim Bayram kimdir

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, hayatını kaybetti. 

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Şenkardeşler ve Mert Levi ortaklığında kuruldu.

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 46 milyon 527 bin 867,48 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Elmas ve Veli Kunçay ortaklığında kuruldu.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Haşmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Haşmet aslan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an Trend GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Haşmet Aslan’ın biyografisi...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve atanan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar...

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta HAşim Cihan Yazgan tarafından kuruldu.

Haşim Bayram kimdir Haberi

Haşim Bayram kimdir

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı  Haşim Bayram, vefat etti. Bera Holding taziye ilanı yayınladı. 

Bera Holding'in taziye ilanı:

"Holdingimizin kurucusu ilk Yönetim Kurulu Başkanımız, Sayın Haşim Bayram'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Anadolu sermayesinin büyük şirket modellerine için öncülük eden, 'Büyük Türkiye' inancı ile onlarca yatırımı ülkemize kazandıran Sayın Haşim Bayram'ın değerlerinden ilham almaya devam edeceğiz. Merhuma Allah'tan rahmet, değerli ailesine, tüm çalışanlarımıza ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz."

"Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Haşim Bayram'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı...