30 / 04 / 2024

Haskent 6 Sitesi satılık

Haskent 6 Sitesi satılık

Hasırcı Yapı tarafından hayata geçirilen Haskent 6 Sitesi projesinde toplam 280 adet daire bulunuyor. 4 blok şeklinde yükselen proje Gaziantep İl'inde yükseliyor. Haskent 6 Sitesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Gaziantep Haskent 6 Sitesi' nde daireler 128 bin TL' den başlıyor!

Hasırcı Yapı tarafından hayata geçirilen Gaziantep Haskent 6 Sitesi projesi toplam 10 bin 718 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Gaziantep Haskent 6 Sitesi' nde daireler 128 bin TL' daireler 128 bin TL' den başlıyor.

43 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi için korkutan detay! Yapı ruhsatı alınmadan inşaatına başlandı!

6 Şubat depremlerinde Kahramanmaraş’ta yıkılan ve 43 kişinin yaşamını yitirdiği Saitbey Sitesi ile ilgili korkutan detay ortaya çıktı.

Milli Emlak'tan bu illerde 6 bin TL'ye kiralık arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Artvin ve Eskişehir'de yer alan araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımladığı o ihale ilanları...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi için 'yerinde dönüşüm' başvurusu yapıldı!

Diyarbakır'da 6 Şubat'taki ilk depremde 1 bloku yıkılarak 89 kişinin yaşamını yitirdiği, diğer 3 bloku da kontrollü yıkılan Galeria Sitesi'nin mülk sahipleri geriye kalan 6 dönümlük arazi için yerinde dönüşüm kararı alarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'ne dilekçe verdi.

Ebrar Sitesi B Blok davasında bilirkişi raporu paylaşıldı...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremde Ebrar Sitesi B Blok'un yıkılması ve 109 kişinin hayatını kaybetmesi ile ilgili 7 sanık hakkında 22 sene altışar aya kadar hapis istemi ile dava açıldı. Buna göre, olayın bilirkişi raporunda binadaki kolon ve kirişlerin yetersiz olduğu belirtild

Kağıthane Hizmet Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında geri sayım!

Riskli olduğu gerekçesiyle 6 blok ve 288 daireden oluşan Hizmet Sitesi 2020 yılında kontrollü şekilde yıkılmıştı. Hizmet Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları tamamlanmak üzere...

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Osmaniye’de 105 kişiye mezar olan Bilge Sitesi’nin 4 sanığının yargılanmasına başlandı!

Osmaniye'de 6 Şubat deprem felaketinde yıkılan, 105 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaralandığı Bilge Sitesi'nin müteahhitleri Mustafa İpek ve Faruk Pilge ve bunun yanı sıra, fenni mesulleri Ayhan Gedik ve Haluk Koç'un yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Bin kişiye mezar olan Rönesans Sitesi'nde son dakika gelişmesi! 4 kişi daha tutuklandı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli Hatay'da depremlerde yıkılan ve yaklaşık bin kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Sitesi'nin gözaltına alınanlardan 4 kişi tutuklandı.

O ildeki 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Metrekare fiyatları 2 bin TL!

S.S. Karaman Esnaf Ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki Karaman Kırbağı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

44 kişiye mezar olmuştu! İşte Kahramanmaraş'taki Saitbey Sitesi’nin 'intihar' gibi bilirkişi raporu!

6 Şubat tarihindeki depremlerde Kahramanmaraş'ta yıkılan ve 44 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi'nin bilirkişi raporunda imar suçu ortaya çıktı. İşte o rapordaki detaylar...

Kuyumculuğun başkentinden güzel haber! Kahramanmaraş'taki kuyumcukent 6 ay sonra üretime başlıyor

Deprem sonrasında büyük hasar alan Kahramanmaraş'taki Altınşehir Kuyumculuk İhtisas Küçük Sanayi Sitesi, yapılacak güçlendirme çalışmalarından sonra 6 ay sonra tekrar üretime başlayacak.

Haskent 6 Sitesi satılık Haberi

Haskent 6 Sitesi satılık

Haskent 6 Sitesi toplam 10 bin 718 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projedeki 2 oda 1 salon daireler 100 metrekare ile 85 metrekare arasında değişirken, 3+1 daireler 150 metrekare alandan oluşuyor. 


Haskent 6 Sitesi projesinde bisiklet yolu, otopark, yürüyüş parkuru, futbol, çocuk oyun parkı, süs havuzu, basketbol ve voleybol sahası, kamelya gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


Haskent 6 Sitesi projesindeki 49 adet dükkanların fiyatları 113 bin TL ile 694 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 72 aya varan vadelendirme seçenekleri bulunuyor.


Haskent 6 Sitesi projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toplam 280 adet dairenin bulunduğu proje Hasırcı Yapı imzasıyla yükseliyor. 


Haskent 6 Sitesi fiyat listesi! 

Projedeki daireler 128 bin TL' den başlıyor ve 254 bin TL' ye...