05 / 05 / 2024

Hatay Altınçay mahallesi projeleri

Hatay Altınçay mahallesi projeleri

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, il genelindeki köprü yapım hizmetleri kapsamında Antakya İlçesine bağlı Altınçay Mahallesi’ne yeni bir köprü kazandırmak için hızlı bir çalışma başlattı.

Altında mayıs sinyali! Bu ay altın fiyatları ne olacak? İslam Memiş sır gibi saklanan o bilgiyi verdi!

Altın fiyatları düşecek mi? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılırken, İslam Memiş'ten sır gibi saklanan bilgiyi verdi. Altında mayıs sinyali geldi. Altın fiyatları bu ay nasıl olacak?

Altının 8 ay sonra ne kadar olacağı şimdi açıklandı! Hem elinde altın olanlar hem de altın almak isteyenler hemen bakın!

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ederken altının 8 ay sonra ne kadar olacağı da açıklandı. Peki altın 2024 yılının sonunda ne kadar olacak? 

Kıyıda köşede altını olanlar hemen baksın! Altın tahmini değişti! Altının 3 ve 6 ay sonra geleceği seviye netleşti

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken, Citigroup'tan yeni altın tahmini geldi. Tüm bildiklerinizi unutun, altının 3 ve 6 ay sonra geleceği seviye belli oldu.

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde son iki ayın zirvesine yakın seyrediyor. Bugün altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 4 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

Gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Hemen bakın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Peki gram altın 1 ay sonra ne kadar olacak? 

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesinde!

Altın fiyatları, doların zayıflaması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek yılın ilk yarısında faiz indirimine gidebileceğine dönük beklentilerin güçlenmesiyle son 7 ayın zirvesine yükseldi.

Hatice Kolçak’tan korkutan altın uyarısı: 'Altını olanlar 1 ay sonra asıl döngü başlıyor'

FED'in faiz kararının ardından, altın fiyatlarında hızlı bir yükseliş devam ediyor. Gram altın, 1.814 TL'ye kadar yükselirken Aynı çeyrek altın fiyatı da 2.985 TL'ye kadar çıkmış durumda. Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak da altınla ilgili önemli uyarılar yaptı ve bir ay sonrasını işaret etti.

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

Altın mart ayından bu yana en yüksek haftalık kazancına ulaştı

Altının ons fiyatı, İsrail-Filistin çatışmasının sebebi ile bu hafta yüzde 5,47 artarak yedi ayın en yüksek haftalık kazancına yaklaştı. İşte detaylar...

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Yatırımcılar dikkat, dibi görebilir: Altın fiyatları 7 ayın en düşük seviyesine indi! 

Altın yatırımcılarını tedirgin edecek gelişmeler gündemde yer almaya devam ediyor. ONS Altın 7 ayın en düşük seviyesine indi. Peki, altın fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Hatay Altınçay mahallesi projeleri Haberi

Hatay Altınçay mahallesi projeleri


Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, il genelindeki köprü yapım hizmetleri kapsamında Antakya İlçesine bağlı Altınçay Mahallesi’ne yeni bir köprü kazandırmak için hızlı bir çalışma başlattı.


İNŞA EDİLEN KÖPRÜ 13 METRE GENİŞLİĞE VE 30 METRE UZUNLUĞA SAHİP


Antakya’nın en işlek mahallelerinden biri olan Altınçay Mahallesi’ne başladığı yeni köprü yapım çalışmasını kısa süre içerisinde bitirmek için özveriyle mesai yapan HBB Ekipleri, ulaşımı rahatlatmak anlamında giriştiği bir hizmeti daha vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

13 metre genişliğinde ve 30 metre uzunluğunda kazık temelli inşa edilen köprü ile birlikte önemli bir güzergâhtaki ulaşım problemini ortadan kaldıracak olan HBB Ekiplerinin bu çalışması, mahalle sakinleri ile köprüyü sık kullanan vatandaşlardan büyük takdir topladı.


MAHALLE SAKİNLERİ, HİZMETTE AYRIM GÖZETMEYEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ


Yapılan yeni köprü ile mahalledeki ulaşımın...