21 / 05 / 2024

Hatay Arsuz belediyesi

Hatay Arsuz belediyesi

Hatay Belediye Başkanı Nazım Culha, eski fuar alanında yapılacak olan ve ilçenin önemli bir ihtiyacını çözüme kavuşturacak olan meydanın ilçenin çehresini değiştireceğini ifade etti.

Hatay Arsuz'a 2 yeni semt pazarı inşa edilecek!

Arsuz Belediyesi, hem esnafın daha sağlıklı şartlar altında hizmet vermesini sağlamak, hem de vatandaşların rahat ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla yeni semt pazarlarının yapımı için harekete geçti.

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Vakıflar Genel Müdürlüğü açıkladı! Kiralara yüzde 1000 zam yapıldı...

Hükümet kira zammına yüzde 25’lik tavan uygulaması yaparken kamu kurumları ise fahişin de ötesinde zam istiyor. Daha önce Hatay Arsuz konutlarında 1800-2400 lira olan kiraları 18 bin liraya çıkarken Vakıflar Genel Müdürlüğü şimdi de Eskişehir’deki kiracılarından yüzde 1000 zam istediği açıklandı.

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Hatay Hassa'da 25 adet arsa satılıyor! 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi'nde bulunan 25 adet arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Hatay'da 88.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay Arsuz'da kat karşılığı yapım işi ihalesi düzenliyor.

Hatay'da 88.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay Arsuz'da kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 30 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Hatay Arsuz'da fırtına mağduru aileye yeni ev yapıldı!

Hatay Arsuz'da çıkan fırtınada prefabrik evlerinin çatısı uçan aileye, bir hayırsever yeni ev inşa ettirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Hatay Arsuz'da 7.6 milyon TL'ye kiralama işi ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Arsuz ilçesinde özel spor tesisi yapılmak üzere kiralama işi ihalesi yapacak. İşin bedeli  7 milyon 666 bin 823 TL olarak belirlendi. 

Hatay Madenli Yat Limanı'nın temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli atıldı.

Hatay'da Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi'nin temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

Hatay Belediyesi eski otogarı satışa çıkardı, esnaf tepkili!

12 yıldır hizmet dışı olan Antakya Otogarı, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile satışa sunuldu. İlanlardan satışı öğrenen esnaf, satışa tepki gösterdi...

Hatay Arsuz belediyesi Haberi

Hatay Arsuz belediyesi

Hatay Arsuz Kent Meydanı Projesi’nin 837 bin 652 liraya ihale edildiğini söyleyen Başkan Culha, eski fuar alanında yapılacak olan ve ilçenin önemli bir ihtiyacını çözüme kavuşturacak olan meydanın ilçenin çehresini değiştireceğini ifade etti. Başkan Nazım Culha, sosyal donatıları, yeşil alanı ve meydanıyla vatandaşların rahat nefes alabilecekleri bir mekân olmasının yanısıra, her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği Kent Meydanı Projesi’nin ilçenin cazibe merkezi haline dönüştürülmesine katkı sunacak olan önemli projelerinden biri olduğunu vurguladı.Toplumun her kesimine hitap edecek olan Kent Meydanı Projesi’nin 5 ayda tamamlanacağını da sözlerine ekleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “İçerisinde Atatürk Anıt Alanı, çok amaçlı meydan, mini amfi tiyatrosu, oturma bankları, güvenlik kulübesi, çocuk oyun grubu, yeşil alanı, otoparkı, 21,5 metrekare süs havuzu ve 145 metrekare kafeteryasının bulunduğu,...